Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 15., vasárnap

Kiszolgálás fajtajelleg szerint !

 (A címben szereplő hír hét éve jelent meg a NOL hírportál oldalán, természetesen "más előjellel". Érdekes lenne megtudni, hogy azóta vajon mennyit változott a helyzet ?-a szerk.)


"Zalaegerszegen a megkérdezett boltosok többsége határozottan elítélte a "diszkriminatív" hirdetményt. Abban ugyanakkor egyetértettek a butikossal, hogy a városban meglehetősen sok a lopás, a tolvajok között akadnak romák is. (?)
Az általunk megkérdezett tulajdonosok mindegyike egyetértett abban: valamit tenni kell a bűnesetek visszaszorítása érdekében. 
Egybehangzóan állították: nem ritka az a módszer, hogy négy-öt ember benyomul az üzletbe, s amíg valamelyikük eltereli az eladó figyelmét, addig a többiek ellopják a kiszemelt holmikat, s gyorsan eltűnnek a helyszínről." 
Szerk;Posta S.

"A film Andy Vajnának is nagyon tetszett"

(Így már tudható, hogy érdemes -vagy nem- majd megnézni...-a szerk.)


Több régi ismerős is feltűnik majd Árpa Attila filmjének folytatásában az Argo 2 ben – írja a Blikk. Láthatjuk a tejesembert, azaz Oszter Sándort, a Psychót alakító Bicskey Lukácsot – aki az új filmben még a fenekét is megmutatja –, új szereplőként pedig Kulka János is feltűnik.

Érdekesség, hogy Tyson is visszatér, pedig az előző részben fejbe lőtték. „Nem hittem, hogy egyszer megéljük, hogy valóban lesz második rész. Úgy látszik, én még egy fejlövést is túl tudok élni” – mondta a halottnak hitt karaktert megformáló Kiss József.
A Blikk információi szerint az Argo 2. négyszázharmincnégymillió forintba került, és 2015. március 12-én mutatják be.
Szerk;Posta S.