Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 17., kedd

 Laci sem az eszéért került be a "Való Világba"

Vasárnap este adták elő a villalakók saját nótáikat, melynek megírásában Gáspár Laci és Rácz Béla (Béci) segédkezett. Aztán a párbajozó Laci jól lebuktatta az egész bandát.
Beleadtak apait-anyait a Való Világ 7 játékosai, amikor azt a feladatot kapták, hogy írjanak saját slágereket. Segítségükre küldte az RTL Klub az egyik korábbi szériából megismert Bécit és Gáspár Lacit. A dalok el is készültek, volt szerencsénk hallani is azokat, bár ez utóbbi élményt sokan inkább kihagytuk volna.


A vasárnapi párbaj során, ahol Laci és Edina mérték össze erejüket - és amiről Edina sírva ment haza -, azonban történt egy kis baki. Laci ugyanis lazán benyögte, hogy ha nem tudta volna, hogy playbackről megy az ének, még ő is bevette volna, annyira jól sikerült az előadás. Erre még a sokat látott és rutinos Lilu sem tudott mit mondani.
Kínos volt, annyi szent !
Barta P.

Nem lehet elég korán kezdeni a...

Az általános iskola 7. osztályos -2015-ös- földrajz tankönyvében található !

És aki a tankönyvet írta ...
sakema

"Az ellenségem ellensége, a barátom" ?

Nem kifejezetten a kedvencem ez a hölgy, de érdekes dolgokat kérdez közbe az alábbi videóban ! Igaz e a címben szereplő mondás ?

Szerk;Posta S.

Hogyan történhetett ez meg ?

(Szerintem azért, mert a "pozíciónak megfelelő "nagytudású" emberek vannak manapság mindenütt ! Vagy talán mégsem?-a szerk.)

Ekkora bakot már rég nem lőttek a hazai protokoll életben. A Miniszterelnök protokollfőnöke tévedésből az ősellenséget, az MSZP-s Juhász Ferencet hívta meg a Kossuth-díjasok díszvacsorájára a költő Juhász Ferenc helyett!
A volt honvédelmi miniszter facebook oldalán az alábbiakat írta:

"Saját, ősidők óta használt e-mail címemre küldték ezt az invitet a Miniszterelnöki Hivatalból.
Igazán kedves formában értesítenek róla, hogy Kossuth-díj várományosa vagyok, hiszen csak a díjazottak részesülhetnek abban a megtiszteltetésben, hogy Viktorral vacsorázzanak.

Bár a "Művész Úr" megszólítás ébreszt bennem némi kételyt, hogy tényleg jó helyre érkezett ez a levél, de gyorsan elhessegettem ezt a gondolatot. Mint az egyszeri pártvezető, aki reggelente a borotválkozó tükörben mindig a leendő miniszterelnököt látja, én is elgyengültem...lehet, hogy elmegyek... csak elférünk valahogy egy széken, az "igazi" Juhász Ferenccel!" (sztárklikk.hu)
Szerk;Posta S.