Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 25., szerda

Hogyan könnyíthetjük meg ?

Manapság nagyon sok nő nehezen esik teherbe, ennek hátterében akár az elégtelen hormonműködés is állhat...olvasható a sztarklikk.hu oldalán.

kép:sztarklikk.hu

"Érdemes tehát minél hamarabb elvégeztetni egy ciklus - diagnosztikai vizsgálatot, hiszen ha ezen a területen valamilyen zavar lép fel, akkor akár egy fél évig tartó konzervatív terápiára is szükség lehet. Lehetőség van azonban szélesebb körű vizsgálatra is. 
Ide tartozhat az endokrinológus, a pszichológus, hiszen előfordulhat, hogy valamilyen pszichés probléma is gátolja a gyermekáldást, és persze megkerülhetetlen a nőgyógyász is. Ők egy csapatként segíthetnek abban, hogy sikeres legyen a fogantatás ! ?"

Ezt akkor hogyan is kell érteni? Talán csak nem úgy, hogy éjszaka "csapatosan segítenek" a hálószobában ? Érdekes megfogalmazás, vagy rossz aki rosszra gondol? Azért ha már a magyar szó ennyire félreérhető, talán jobban oda kellene figyelni a megfogalmazásra.
Barta P.

Kommentár nélkül


sakema

Colleen Bradley Bell Debrecenben volt először...

...hivatalos látogatáson,-írja a dehir.hu. "Amint arról beszámoltunk, első hivatalos vidéki útja Debrecenbe vezetett az Amerikai Egyesült Államok új magyarországi nagykövetének. Colleen Bradley Bell járt a Debreceni Regionális és Innovációs Ipari Parkban, tárgyalt Papp László polgármesterrel, akivel egy közös belvárosi sétát is tett, majd a Debreceni Egyetemre is ellátogatott a nagykövet. Programja végén Colleen Bradley Bell exkluzív interjút adott a Debrecen Televíziónak, melyből kiderül, milyennek látta Debrecent, és az is, hogy családjából nem ő az első, aki városunkban járt."

"A magyar embereket rendkívül barátságosnak tartom. Azt már most látom, hogy önöknél nagyon magas szintű az oktatás, az emberek nyitottak, érdeklődnek a világ dolgai iránt. Nagyon kedves fogadtatásban részesültem Magyarországon, ami sokat jelent nekem is és a családomnak is"-mondta a nagykövet asszony.

A főtéren egy idős házaspárral beszélgetett
A főtéren egy idős házaspárral beszélgetett.
(Ez a kép  magáért beszél, nem sok mindent lehet hozzáfűzni. !-a szerk. )
Szerk;Posta S.