Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. március 14., szombat

A felzárkóztatás kezd "beteljesedni"

Az egyik videómegosztó oldalon találtam ezt a "csodálatos" hozzászólást, ami most itt olvasható !
Ajánlom a Tisztelt "Felzárkóztató Minisztériumnak" ! Érdemes volt/lesz százmilliókat ráfordítani az etnikum -elnézést ez a szó már nem használható- csak a "roma nemzetiség"- felzárkóztatására ! Látszik sikeres volt !


"vigyej ide nem tudom ki vagy meg hogy honén szalajtotak nem akarok csunyán beszélni de fel idegesitel ha meg bolondulok akor be kapod ezt a brisalma fejüt me érteted vigyej ide  üzeny vissza mert hamarosan a kivert fogaidal fogod csamcsogni a cerkámat te f.... szopo"
Szerk;Posta S.

A "kínai módszer" ?

 Ha már a születésszabályozás nem működik...
Sohase hagyjuk, hogy a csemeténk ismeretlen eredetű, talált dolgot egyen!

 Nem kell a széltől is óvni a gyerekeket, ám jobb odafigyelni arra, hogy mit esznek, főleg akkor, ha egy látszólag elhagyott nyalókáról van szó, mert olyan szomorú következményei lehetnek a felelőtlenségnek, mint amilyen a kelet-kínai Shandong tartományban található Liuzhuang faluban történt.
A 6 éves Xiao Li a házuk előtt bukkant rá egy nyalókára, amiről azt gondolta, hogy valaki véletlenül ejthette el. A gyerek felvette az édesség, ette egy darabig, majd elment bújócskázni a barátaival.

Nem sokkal később Jin Hsueh találta meg az eszméletlen kisfiút, akinek a feje minden nyílásából vér szivárgott. 
A 45 éves apa azonnal kórházba vitte a gyermekét, ám elkésett, mert Xiao Li belső szervei olyan súlyosan károsodtak, hogy nem lehetett megmenteni. Az orvosok két napig küzdöttek Xiao Li életéért, ám a kisfiú végül feladta a küzdelmet.
Jin Hsueh elmondta az orvosoknak, hogy lehet, hogy a nyalóka miatt halt meg a fia. A szakértők megvizsgálták az édességet, és megállapították, hogy azt a Tets nevű,  (patkányméreg !)  idegméreggel vonták be.-olvasható a vebbulvár oldalán.
Szerk;Posta S.