Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. március 27., péntek

Olvasónk kérdezi... !

P. B. Sámsonkerti olvasónk küldte az alábbi képet a következő kérdéssel:
Te ráismersz a helyszínre ? A kép 1954-ben  készült !

sakema

Húsvét előtt szabadul Damu Roland !

Damu Roland már a húsvéti ünnepeket börtönön kívül tölti - értesült a Bors. A hírek szerint Vajna Tímeát testőrök védik majd.

Mint ismeretes, a színészt 2010 novemberében tartóztatták le, mert volt menyasszonyát, Vajna - akkor még Palácsik - Tímeát megverte és megerőszakolta. Hamarosan ki is mérték Damu Rolandra a négy és fél év letöltendő börtönt. A színész már akkor azt mondta, Tímea juttatta őt rács mögé: "Úgy jöttem a bíróságra, hogy felmentenek (...). De azt, hogy Palácsik hazugságaira elítélnek, a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna".

(Az biztos, csakis ők ketten tudják, hogy valóban mi történt.  Nehogy valami baj vagy egyéb rossz dolog történjen a "drága" Timikével, mert rögtön Damut fogják elővenni. Még ő fél, mikor ott van mögötte egy kormány barát ember. Mivel ilyen nagy ember a férj, elér mindenhová a keze! 
Attól viszont tarthat Damu, hogy nem fog szerepet kapni sehol, mögötte nem áll semmilyen  
" nagy " ember!-a szerk.)
Damu ügyvédje -dr.Sebestyén Tamás- szerint: "Lehet fogadni testőrt, de felesleges óvintézkedés. Vajna úr igyekezetét és a szerelme iránti elkötelezettségét persze tisztelem. Roland nem akar tudni Tímeáról, és tudomásom szerint találkozni sem szeretne vele"
Eredeti cikk; Itt 
Barta P.