Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. április 24., péntek

Egy ország, ahol járványos méreteket öltött az idiótizmus !

Parkolójegyet kell váltania a szirénázó mentőnek a budapesti János-kórház portáján, csak ezután vihetik be a beteget a kórház udvarára. Egy hete vezették be az új parkolási rendszert. Fizetni nem kell ugyan a mentőknek, de a jegyet meg kell váltani, és kifelé a biztonságiaknak le kell adni. 

A Mentők és a többi kórházi dolgozók sem értik, miért van szükség a szerintük fölösleges és értelmetlen szabályra –  (Nekem van egy megérzésem, talán azért mert nemcsak a kórházat hanem a hozzá tartozó parkolót is politikusok vezetik, és nem hozzáértő emberek ! Milyen ésszerű ötletet lehet várni egy politikustól ?-a szerk. ) hangzott el a TV2 hírműsorában.
A régi rendszerben elsőbbségük volt, mindig megállás nélkül hajthattak be. Most ha autók állnak előttük a kórháznál, meg kell állniuk szirénával, hogy jegyet válthassanak.
Erről egy mentőszállító beszélt a híradónak. Kijutás is hasonlóan körülményes, sorban kell állniuk a többi autó között, annak ellenére is, hogy gyakran már a kórház udvarán új címet kapnak, ahova menniük kéne.
A tv2 kereste a János kórházat is, hogy miért vezették be a rendszert, de senki nem akart nyilatkozni. (Mert ugye a hülyeséget senki nem tudná megmagyarázni ! Ezek után már nem csodálkozom, a "Gyere haza fiatal" programon sem, amely itt olvasható ! )
Forráshír 
Szerk;Posta S.