Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. április 26., vasárnap

Edzés = pacsi, puszi...

Ilyen az amikor a hűséges kutyus együtt kondizik a gazdájával.

sakema

Vasárnapi gondolatok !

 Meghalt egy 21 éves lány…Meggyilkolták! Az volt a „bűne”, hogy egy "Nemzeti Dohányboltban" dolgozott egyedül, kiszolgáltatottan, a külvilágtól elzárva. Esélye sem volt a túlélésre!


Mivel a boltok vasárnap zárva vannak, van idő elgondolkodni azon az idiotizmuson, hogy a trafikokat be kellett fóliázni azzal az indokkal, hogy a 18 éven aluli fiatalok számára ne legyenek láthatóak a dohánytermékek. 
Mert hát ők aztán eddig nem is láttak még ilyet, de tényleg! Azt nem, csak kemény pornófilmeket a neten! Na de hol van azoknak a romboló hatása a cigarettáéhoz képest, nem igaz?
 Megérte azoknak, akik ezt az őrült ötletet kitalálták és meg is valósították? 
(Szerintem meg csak egyszerűen azon kellene elgondolkodniuk, hogy az emberélet a fontosabb, vagy pedig az, hogy a 18 éven aluli fiatalok számára ne legyenek láthatóak a dohánytermékek !-a szerk.)
Tavaly állítólag minden napra jutott egy trafikrablás, mely kisebb-nagyobb „eredménnyel” járt a rablók számára. Az, hogy az eladók milyen traumákon mentek át, kit érdekelt! A mostani kaposvári haláleset kapcsán azonban már néhány „nagyokos” szerint újra kell gondolni, illetve felül kell vizsgálni a trafikok elsötétítésének kérdését. 
 És hogy erre rájöjjön a "tisztelt politika", ahhoz meg kellett halni egy huszonegy éves embernek !   Szégyen-gyalázat !
Barta P.