Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 8., péntek

Közhírré tétetik...

"Társasházi életkép Győrből: olvasónk küldte az ˝érdekes˝ levelet, amit a ház faliújságján olvasott és fényképezett le",- olvasható a kisalföld.hu honlapján.

 Kattintásra nagyobb lesz a kép !
 Forrás itt
Barta P.

A szomorú valóság, végül....tragédia !

 Teljes védőfelszerelést öltött, sáncot ásott, térdre ereszkedett, majd golyót  röpített a fejébe az ozorai Gárer János. Felesége szerint férje nem viselte el, hogy megvádolták, a börtön helyett menekült az öngyilkosságba.

 Youtube forrás
Az ozorai porta kerítése lábánál virágok, mécsesek sorakoznak. Hétfői tragikus haláláig ugyanis itt élt a 35 éves Gárer János, az a kitüntetett polgárőr, aki egy ötperces, sokkoló videóban búcsúzott el szeretteitől, majd főbe lőtte magát. Mindezt a magyar igazságszolgáltatás miatt – írja a Bors.

A Dzsibutiban katonaként, majd Ozorán polgárőrként jeleskedő, 2014-ben az év polgaároőreének vaálasztott János képtelen volt feldolgozni, hogy pont belőle lett bűnös. 
A férfi ugyanis három éve megfenyegetett telefonon egy uzsorást, ezért perbe fogták. Ügye több évig húzódott, míg végül három év letöltendő börtönre ítélték, ráadásul egy korábbi, másfél éves felfüggesztett büntetését is hozzácsapták. A férfi hosszú tépelődés után, a börtönbe vonulás előtti napon inkább a halált választotta.
Barta P.

Az új európai „értékek” !

Xavier Bettel luxemburgi miniszterelnök "házasságot köt" belga "partnerével" a jövő héten, néhány hónappal azután, hogy az országban életbe lépett az azonos nemű párok "házasodását" legalizáló törvény!

 Balról a "menyasszony", jobbról a vőlegény!

Az AFP francia hírügynökség csütörtökön a miniszterelnök környezetéből értesült a közelgő "esküvőről". A hírügynökség forrása azt is elmondta, hogy az eseményt azért övezi titkolózás, mert Bettel nem akarja kiteregetni magánéletét. A miniszterelnök korábban visszautasította az "esküvőről" beszámolni vágyó bulvárlapok ajánlatait is - tette hozzá.

A 42 éves Bettel 2010 óta bejegyzett élettársi kapcsolatban él együtt belga "partnerével", a mérnökként dolgozó Gauthier Destenay-vel. A luxemburgi kormányfő tavaly augusztusban, két hónappal az azonos nemű párok "házasságát" lehetővé tevő törvény elfogadása után jelentette be, hogy Destenay "megkérte a kezét", és ő igent mondott,-olvasható a  gaystarnews oldalán!
Szerk;Posta S.