Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 14., csütörtök

Van aki másképpen szereti ?

Kovács„Kokó” István szerint egyre több jobboldali ábrándul ki a Fidesz kommunikációjából, politikájából, kormányzásából. 

„Ideje lenne észrevenni, hogy a közhangulat olyan mértékben ellenük fordult, ha nem térnek le az erőpolitizálás útjáról, el fogják veszíteni a következő választást” – mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában az olimpiai bajnok bokszoló.
Pár nappal korábban nagy megütközést váltottak ki Kokónak a HírTV egyik műsorában mondott szavai, miszerint annak idején nem volt fideszes, csak „értékeket és elveket vallottam, ami nagyon sokszor egybeesett a Fidesz értékeivel és elveivel”.
Megjegyezte, nem azt állította, hogy 2002-ben ne ült volna Orbán Viktor mögött a Kossuth téren, hanem csupán annyit: a 2015-ös Fidesz csak nyomokban emlékeztet a 2002-esre”.
Kokó utalt arra, hogy a Civil kaszinó című műsorban arról beszélgettek, „egyre több jobboldali ember ábrándul ki a Fidesz kommunikációjából, politikájából, kormányzásából”, és ő akkor mondta ezt.
„Én nem a Fidesz holdudvarába tartozó, a Fidesz döntéseivel minden esetben egyetértő, a Fidesz szekerét minden pillanatban toló ember voltam és vagyok” (?)– közölte Kovács „Kokó” István olimpiai bajnok bokszoló az interjúban, amely teljes terjedelmében itt olvasható.
Szerk; Posta S.