Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 18., hétfő

Bocsánatot kérek, hazudtam !

Down-kóros gyerekével együtt tettek utcára egy asszonyt Ózdon. A nő azt mondja, a tartozása nagy részét kifizette, és kérvényt is írt, hogy amíg a hiányzó 18 ezer forintot össze nem szedi, maradhassanak. 
Választ nem kapott, viszont a rendőrök és a gyámügy emberei jöttek, és mindenüket kipakolták a házból – állította szombaton a TV2 és Magyar Narancs riportja, azután, hogy az önkormányzat új lakásrendeletet vezetett be.
Janiczak Dávid, Ózd jobbikos polgármestere már másnap felkereste "áldozatát", a Down-szindrómás kisfiú édesanyját Peternák Lászlónét, hogy személyesen győződjön meg a helyzetükről és szükség esetén segítséget ajánljon fel nekik.

És a valóság ezen a videón látható !
 Youtube forrás
Szerk;Posta S.

Élet a cannes-i vörös szőnyegen...

Rachel Weisz és Léa Seydoux Közös filmjük bemutatójára úgy érkeztek, mint a két mostohanővér a Hamupipőkéből. Ezek az ultrakonzervatív estélyik külön-külön nem túl rizikósak, de egymás mellett mindjárt máshogy néznek ki.
A két konszolidált dáma gyilkos pillantással méregeti a többieket.

Lea Seydoux és Rachel Weisz /foto: internet/
Barta P.

A politika mindenbe beleszól !

 A 2015 július 1-től életbe lépő Médiatörvény változás alapján az MTVA csatornáit a műsorterjesztők kötelesek az első csatornahelyekre tenni. A törvény nem írja elő a csatornasorrendet az MTVA csatornái között, de az MTVA egy ajánlást tett közzé ezzel kapcsolatban.
 Az ajánlás alapján az MTVA az alábbi csatornasorrendet szeretné viszontlátni a csatornakiosztások elején: 1: M1, 2: M2, 3: Duna TV, 4: M4 Sport, 5: Duna World, 6: M6, 7: M3, 8: M5. Az M3 és M5 csatornákat nem kötelező továbbítani, az csak a szerződött hálózatokon jelenhet meg. Az M5 és az M6 a jelenlegi tervek szerint jövőre indul csak – írta a sat.tv.radio.hu.

(Mindegy milyen a sorrend, a tartalom a lényeg ! Vajon miért nem értik meg a ma döntéshozói, hogy a fentről erőszakolt intézkedések pontosan az ellenérzéseket, az ellenállást növelik? Lehet a legjobb szándék, a legnemesebb cél is, az ellenkezőjére fordul. Mi lesz a következő lépés, betiltják a többi csatornát? Csak a propaganda mehet?-a szerk.)
Barta P.