Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 22., péntek

Szopjál ...

Hatalmas felháborodást keltett, amikor néhány nappal ezelőtt a Nyugati téri gyorsétteremlánc biztonsági őre figyelmeztetett egy babáját szoptató anyukát, hogy nem itt kéne ezt tennie. A Jó–Lét Alapítvány a legnagyobb közösségi oldalon szervezett péntek délelőttre egy Flashmobot a szabad szoptatásért,-olvasható a BorsOnline oldalán.

kép-borsonline.hu

– Kávézni akartam a húgommal, ám közben megéhezett a 3,5 hónapos Áron fiam. Miután az egyik alkalmazott azt mondta, hogy nem látja akadályát a szoptatásnak, elkezdtem őt etetni. Ekkor az egyik biztonsági őr megjegyezte, hogy nem kéne ezt itt tenni. Nem tessékelt ki, de én ezek után magamtól távoztam még kedden reggel – meséli a Borsnak Tajola Stella. 
Gusztus dolga: Link
Barta P.

Bepereljük...

Az "erőtől duzzadó úr" a Magyar Helsinki Bizottság oszlopos tagja

 Foto:vs.hu
A Magyar Helsinki Bizottság beperli a Fideszt, mert szerintük valótlan és gyalázkodó kitételek szerepelnek a pártnak a civil szervezettel kapcsolatos sajtóközleményében. A szervezet azt közölte: a Fidesz elfogadhatatlan stílusú, „sötét időket idéző" közleményében hamis állítások olvashatók, a valótlan és gyalázkodó kitételekért bíróságon vesznek elégtételt,-írja a vs.hu

A Fidesz közleményében az áll: a „nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesítő álcivil Helsinki Bizottság pofátlan módon a fekete-fehér adatokat is próbálja meghamisítani" a bevándorlókról. 
A közlemény szerint a bizottság "hazugságaival" szemben 2014-ben a menedékkérők négyötöde, mintegy 35 ezer ember nem háborús övezetből érkezett Magyarországra, „tehát megélhetési bevándorló volt". Idén májusig a menedékkérők 17,3 százaléka érkezett háborús övezetből, vagyis az illegális határátlépők nagy többsége nem politikai menekült - írta a Fidesz.
Szerk;Posta S.

A szurkolói kártya hatása

Hiába a sikerpropaganda, a vezetőknek nem tetszik, hogy üresen állnak a stadionok. Még a sporttörvényt is átírhatják.
 
Bár Csányi Sándor MLSZ-elnök még az MLSZ múlt heti, rendkívüli sajtótájékoztatóján is a hamis propagandát hangoztatta a kártya sikeréről, amit kényelmi eszköznek nevezett, és úgy vélte, a szurkolók már megbarátkoztak vele, sokaknak mégsem tetszik, hogy az ultrák bojkottja miatt hangulattalanok a találkozók, a stadionok pedig konganak az ürességtől. Mindez a Fidesznek is kényelmetlen lehet, hiszen a stadionépítési láz finoman szólva is megosztja a közvéleményt, ráadásul még a szurkolók is a kormány ellen foglalnak állást.
 
A  dvsc.hu tegnap adta hírül, hogy az élvonalbeli csapatok egy különleges gyűlést tartottak a Nagyerdei Stadionban, melyen a szurkolók szolgáltatták a témát.  
A zárt ajtók mögött lezajlott megbeszélésre az összes, licenccel rendelkező élvonalbeli labdarúgó klub képviselőjét meghívták. A téma az volt, hogyan lehetne megállapodni az MLSZ-szel arról, hogy a szurkolók beléptetésére vonatkozó előírásokat előnyös módon változtassák meg.
A tanácskozást a hírek szerint maga Kósa Lajos kezdeményezte, akinek nyilván nem tetszik, hogy a felújított Loki-stadionban is alig néhány ezer ember lézeng, a szurkolás pedig gyakorlatilag megszűnt. 
Szerk;Posta S.

A "tripla x" országa leszünk !

Hogy a cím miről beszél, kiderül a videó végén, amihez nem kell kommentárt fűzni !

Szerk;Posta S.

Működik a szerecsen mosdatás rendesen !

Kállay-Saunders  enyhébb büntetésre számíthat verekedési ügyében – írja a Bors.

„A nyomozó hatóság által kirendelt igazságügyi szakértők szakvéleménye épp most érkezett meg. A genetikus szakértő szerint sem közvetlen, sem közvetett életveszély nem állt fent a sértettnél az elszenvedett sérülések következtében... Azaz Saunderst és társait sem lehet ezzel gyanúsítani” – mondta  Magyar György, az énekes ügyvédje. „A tudomásunkra jutott információk alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitánysága feljelentés-kiegészítés keretében vizsgálja a tényállást” – mondta a a lapnak a rendőrség.


Súlyos testi sértésért három évig terjedő börtönbüntetést kaphat az elkövető. Amennyiben azonban jelen esetben bebizonyosodik, hogy a sértett valóban ájult volt, azaz védekezésre képtelen, és az elkövető a testi sértést így követte el, ez súlyosbító körülmény lehet. Ennek a büntetési tétele egytől öt évig terjedő börtön – mondta a Borsnak dr. Bacsek György büntetőügyvéd.
(Azért ez érdekes, lassan már ő a sértett, és akit leütöttek kiderül hogy nem is verték meg, csak eljátszotta. Hiába egy jó ügyvéd ..., mindenki azt gondol, amit akar.-a szerk.)
Szerk;Posta S.