Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 23., szombat

"Mert hülye még nem vagyok, csak Mónika"

Részlet Orbán Viktor egy napja című videóból, amely Pécsen (is) készült.

Aki kíváncsi rá, a teljes videót itt megtekintheti.
Szerk;Posta S

A cigányok felzárkóztatását emlegetni rasszizmus !

Legalább is a PM szerint !

A Párbeszéd Magyarországért (PM) és a Magyar Liberális Párt szerint Trócsányi László igazságügyi miniszter rasszista kijelentést tett (?) a magyarországi cigányságról, ezért azonnal le kell mondania.
Trócsányi László az Inforádiónak azt mondta:
"Magyarország már csak azért sem tudja befogadni a gazdasági menekülteket, mert gondoskodnia kell 800 ezer cigány felzárkóztatásáról."   (Ha csak 800.000 lenne...)
A PM felháborítónak tartja, hogy a miniszter a cigány közösséget olyan színben tünteti fel, mintha terhet jelentenének az ország számára - mondta Szabó Rebeka.

Magyarországon a Fidesz hibájából nagyon súlyos a szegénység és ennek csökkentéséért kell dolgozni; ebből a cigányság ugyanúgy kiveszi a részét és tagjai ugyanúgy értékteremtő munkát végeznek, mint bárki más (?)- tette hozzá.
"Annak, aki a magyarokat származásuk alapján ítéli meg, nincs más lehetősége, mint lemondani és azonnali hatállyal távozni hivatalából" - közölték a liberálisok a pénteken eljuttatott kommünikéjükben. 
Szerk;Posta S.

Piroska és a "nagymama" meséje...

A jelek arra mutatnak, hogy a titkosszolgálatok egyik munkatársa hagyott el egy mobiltelefont a Jobbik idei majálisán. 

A párt a Magyar Nemzet érdeklődésére megerősítette, hogy a Hajógyári-szigeten tartott majálison az egyik szimpatizáns leadott egy okostelefont SIM kártyával, bőrtokkal együtt a Jobbik központi sátránál, ahol a talált tárgyakat gyűjtötték. 
A készülék a Jobbik országos hivatalához került, ott megpróbálták ugyan bekapcsolni, hogy kiderítsék, ki a jogos tulajdonos, ám a telefon PIN kódot kért, így nem jutottak tovább. Ezért a következő héten bevitték a készüléket az egyik mobilszolgáltató kirendeltségéhez, abban bízva, hogy talán a szolgáltató tudja a leggyorsabban visszajuttatni a készüléket a tulajdonosának. 
A Jobbik tájékoztatása szerint az ügyfélszolgálatos, miközben jegyzőkönyvet vett fel a telefon megtalálásáról, a tulajdonos adatainak kinyomtatásakor meglepetten felkiáltott: „Jaj, a nemzetbiztonságiaké!" A Magyar Nemzet érdeklődésére a párt azt is közölte, az érintett ügyfélszolgálatos jelezte nekik, hogy visszajuttatják a telefont a tulajdonoshoz.

A Belügyminisztérium később közleményben adott érdekes magyarázatot arra, hogyan hagyhatta el a titkosszolga a mobilját. A tárca szerint ugyanis a titkosszolgálatok munkatársa nem hagyott el semmilyen mobilt.
Hanem:
A mobiltelefon használója a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat munkatársának gyermekkorú leánya, aki nagymamája kíséretében vett részt a számos gyermekprogramot is kínáló rendezvényen.

A telefon pedig dolgozói flottában volt. (Háááát...ugye így már érthető...?-a szerk.)
Szerk;Posta S.