Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. június 11., csütörtök

Hogy én erre nem gondoltam....

"Meghekkelték rendszerünket" !- így magyarázkodik közleményében a Népszabadság. Az állítják, hogy "az utolsó, manipulálás nélküli" eredményt tették közzé az "Önt zavarja, hogy a Pride végigvonul az Andrássyn?" kérdésükre a szavazás eredményéről !
(Az esetről írásunk itt olvasható !-a szerk.)

Kérdéseink:
Ha ez így van, miért nem jelezték ezt sem a lapban, sem az online felületükön?
Miért nem tették közzé most sem, milyen időpontban és hány szavazatnál rögzítették a lapban közölt eredményt? 
A Népszabadság is elismeri, hogy valamennyi képernyőfotóval rögzített állás szerint nagy arányban az IGEN szavazatok vezettek (jelenleg is). 
Ha ez szerintük "meghekkelt" eredmény, miért nem állították le a szavazást? Vagy magukat az IGEN szavazatokat tekintik "rendszerhibának"?

És végül, amit már tegnap is kérdeztük: Miért nézik hülyének olvasóikat? Ennyire nehéz elfogadni azt, ha nem a lap által kívánt eredményt erősítik meg?"-Olvasható a vigyazo.hu blogon.
Szerk;Posta S.

Ha nem tetszik az eredmény hát....átírjuk !

Így működik ez manapság alsó-felső szinteken, amin már nem is csodálkozunk. Megszoktuk, és aki nem az már "megszökött"  !

  Közvélemény kutatás "Népszabadság" módra:
"Önt zavarja, hogy a Pride végigvonul az Andrássyn? Szavazzon! - erre szólította fel olvasóit a nol.hu kedd délben indított szavazásán, azt ígérve, hogy a lap szerdai számában megjelenik az eredmény. Nos, meg is jelent csak éppen nem az, amit az olvasók szavaztak.


A Népszabadságban közölt hír szerint a válaszadók 51%-át nem zavarja a menet az Andrássy úton. Megmutatjuk, miért hazugság ez !"

Képernyőkép az eredeti oldalról !
Azért ez a kép nem teljesen a lapban megjelent százalékos arányt mutatja !
Szerk;Posta S.