Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. június 28., vasárnap

"Pintéri" igazság...

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) tisztavató ünnepségén tartott beszédében Pintér Sándor belügyminiszter kifejtette, hogy „ebben a forrongó világban” felértékelődik a rend és a társadalmi béke.
Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd
A kormány 2010-ben megfogalmazta célját, miszerint "Magyarország Európa legbiztonságosabb országa kell, hogy legyen, ahol ugyanakkor minden törvényszegőnek fenyegetve kell éreznie magát" (Kivéve a gyevi bírót ?-a szerk.). Csak a rend keretein belül fejlődhet az ország gyorsan, és zárkózhat fel az EU vezető országaihoz - jelentette ki a tárcavezető-írja a vs.hu.
Szerk;Posta S.

Nem tetszett nekik a zaklatás ...

...ezért döntöttek !

Egy érdekes történetről számolt be a DailyMail. Két oroszországi homoszexuális fiatal, az egyaránt 22 éves Alexei, illetve a transznemű Viktor megelégelve az otthoni macerálást, meg sem állt Szíriáig, méghozzá annak is az Iszlám Állam által ellenőrzött területéig. Nem is akármilyen céllal: csatlakozni kívánnak a szélsőséges terroristákhoz.
Ez komoly.
Az orosz hatóságok figyelemmel is kísérték a párost, azok radikalizálódása miatt. Nyilván, arról az elhárítás – egész véletlenül - nem tájékoztatta a fiatalokat, hogy az Iszlám Állam nem éppen San Francisco, az IÁ fegyveresei a homoszexuálisokat egyszerűen ledobják a háztetőről, igaz a népes közönség egyetértésével.
Mondjuk, az is egy jó kérdés,  hogy a nagy "akarásban" erről az aprócska tényről nem értesült a két "radikalizált"?
Az orosz rendőrök, miután tudomást szereztek a pár akciójáról, attól tartanak, hogy nem sokáig marad életben Viktor, és Alexei, ha kiderül róluk, hogy... Mondjuk a világhálóra feltett képeik alapján, ennek kiderítése nem is lesz olyan bonyolult feladat.
Szerk;Posta S.