Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. június 30., kedd

Lehet "más"képpen is !

Kocsis Máté VIII. kerületi polgármester az elmúlt napokban magyaros színekbe bújtatta a Facebook-profilját. Ezzel az égvilágon semmi probléma nem lenne, ha nem akkor jutott volna eszébe, amikor számos parlamenti kollégája és közéleti személy - a közelgő pride és az azonos neműek házasságának amerikai legalizációja kapcsán - szivárványos profilképpel kiállt a melegek jogai mellett.

"Sokakban merült fel a kérdés, hogy vajon milyen üzenetet tulajdonított ennek Kocsis Máté."

"Mi nem akartunk találgatni, ezért levelet írtunk neki, amire a Facebook-oldalát kezelő szerkesztő az alábbi választ adta:
Tisztelt Jabronka Richárd! Megkeresése eljutott Kocsis Mátéhoz és az alábbiakat reagálja rá: "Szerintem nem kell magyarázkodni Magyarországon egy magyar zászló miatt."
A bőbeszédű válaszból mégis csak következtetni tudunk.
Kocsis Máté nem akar magyarázkodni amiatt, hogy szerinte nem magyar, aki nem magyar zászlót, hanem a sokszínűség szimbólumát helyezi el a profilképén. 
Az országzászló ugyanis jelen esetben azt sejtetheti, hogy két véglet van: a melegek jogaiért kiállók és a magyarok. Szerző: Jabronka Richárd" -olvasható a sztárklik.hu oldalán.
(És vajon kinek van igaza? Döntse el az olvasó !)
Barta P.

" Betolakodók őrjöngtek Debrecen utcáin ! "

Az ATV-nek küldte be az egyik ott lakó amatőr videóját a kedd délután kirobbant botrányról.
(Figyelem ! A videóban durva kifejezések is elhangzanak !)
A Youtube-ra felkerült a videó amit elárasztottak a kommentek.
Ezek közül kettő :
 "Ez történik az országban, de a facebookon is csak a buzi zászlós köcsögöket látom meg azokat akik azt se tudják mit jelent csak ki kell tenni mert most ez a "divat"  Emberek ÉBRESZTŐ! Ez már nem vicc! Kitudja hány iszlamista próbál így beszivárogni nem csak az országba hanem egész Európába!"

 "Halkan megsúgom. 0:58 nál Allah Ahbart éltetetik többször is és az Iszlám Államot! Aha, szóval ők menekülnek el az Iszlám Állam elől ?... értem én csak nem hiszem el! "
Szerk;Posta S.