Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. július 7., kedd

A "debreceni menekültek" ugyanis rendkívül békések...

...Szelényi Zsuzsa szerint ! De ha nem hiszed el, akkor TE egy "idegengyűlölő rasszista" vagy !

Mert itt van Szelényi Zsuzsa és az Együtt, akik elmondják nekünk, hogyan kell a látottakat értelmeznünk. A kedves olvasók is megpróbálkozhatnak vele! 

 Mert szerinte:
 Még csak nem is fenyegetnek senkit ! A legutóbbi "apró incidensnek" sem volt semmi köze a debreceniekhez (még azokhoz sem, akiknek megtámadták az autóját), nem sérült meg senki, még a Készenléti Rendőrség főtörzsőrmestere sem, akit kővel dobtak meg!

Szerk;Posta S.

A szegények vasárnap is szeretnének vásárolni ?

L. Simon László nem érti a szegénység problémáját, mert szerinte felesleges nyitva tartani a boltokat vasárnap, amikor négymillióan úgyis szegények.
 L. Simon László okfejtésében nehéz logikai kapcsolatot találni - állapította meg Czibere Judit szociológus, szegénységkutató. 
A Debreceni Egyetem oktatója az Origónak azt mondta, az államtitkár értékelése azért téves, mert attól, hogy valaki szegény, kell vásárolnia.
 „Nekik is vannak alapvető szükségleteik, de éppen amiatt, hogy jó részük havi 75-80 ezer forintnyi, vagyis a létminimum alatti jövedelemből él, napról napra él, vagyis nem tudnak egyszerre sokat bevásárolni, csak naponta annyit, amennyi éppen szükséges” - magyarázta a szociológus, felhívva a figyelmet arra, miért éppen nekik fontos a vasárnapi bevásárlás lehetősége.
Barta P.