Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. július 11., szombat

Kötelező a csatorna átsorolás a TV szolgáltatóknál !

 Mint tudjuk, július 1-től törvény írja elő a TV műsorszolgáltatóknak, hogy az első 5 helyen az állami tévécsatornáknak kell szerepelniük, és csak az ennél magasabb gombok helyén jöhetnek a kereskedelmi csatornák. (Mert ugye ez nem diktatórikus módszer ! És hogy miért? Csak...)

Ennek apropóján elképzeltem, hogyan is zajlott ez:
Vezetői értekezlet az MTVA-nál, amin eldöntötték, hogy a nézettséget a csatornakiosztás változtatásával lehet majd növelni !
- Bélám kéne valamit csinálni már ezzel a nézettség izével (bárcsak tudnám, hogy mit jelentenek ezek a számok). Már a Viktor is szólt, hogy abból a nyolcvan milliárdból kéne már virítani valamit. 
- De FŐNÖK mi lenne ha jó műsorokat csinálnánk? - Bolond vagy Bélám, ahhoz mi túl hülyék vagyunk. Inkább szóljunk, hogy írják törvénybe, hogy a köztévé csatornáival kell kezdődjön a kiosztás. A közmunkásokkal meg majd összetöretjük a tv-kapcsolókat, így mindenki csak minket fog nézni! - Igaz milyen csodálatos ötlet ez Bélám ? Már hívom is a Lázár Janit !
Szerk;Posta S.

Magyarország hét "csodája", + 1 !

"Kovács Zoltán kormányszóvivő szerdán 11 órakor tartott sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy holnaptól elindul a kormány legújabb kommunikációs kampánya. A nettó 600 millió forintosra tervezett kampányban óriásplakátokon, újságokban, rádióban, televízióban hirdetik majd, hogy a kormányzati reformok működnek!" (?)


Vagy mégsem ?
1. Hazugság volt az egymillió új munkahely 
2. Nincs beruházás, menekülnek a befektetők 
3. Egekben az államadósság, pedig lenyúlták a magánnyugdíjat  
4. Az Európai Unió legmagasabb, 27%-os ÁFA-ját fizetjük
5. 70-80 ezer nettóért güriznek a szociális dolgozók 
6. Félmillióan menekültek el az országból, a kivándorlás üteme tovább gyorsul
7. Demokrácia, sajtószabadság, korrupció, gyermekéhezés – minden listán csúszunk lefelé.
 + 1 
8. A fideszes haverok és strómanok gennyesre keresik magukat !
Mindeközben a Fidesz-közeli oligarchák zsinórban nyerik a zsíros közbeszerzéseket. Andy Vajna lenyúlta a teljes szerencsejáték-piacot és csak adókedvezményben több milliárd forintot kap puszira. 
A dohánypiac újraosztásával több ezer trafikos vesztette el az állását, hogy a haverokat helyzetbe hozzák. 
A Fidesz-barát CBA érdekében vasárnap bezáratták a nagyáruházakat. 
Gázos Lőrincnek milliárdok esnek ki az ingujjából, a "saját lábán álló" Orbán Ráhel férje pedig állami közbeszerzésekből lett 29 éves korára milliárdos.
Hát ezek azok a „sikerek”, amelyekbe minden nap bele kellene dörgölni a Fidesz politikusainak és szavazóinak orrát ! A részletek itt olvashatók !
Szerk;Posta S.

Ma lesz a "melegbüszkeség" parádéja Budapesten !


PRÁJD ! A "bűvös szó", amiről megoszlanak a vélemények. Az alábbi írás is egy a sok közül !

"Jönnek megint... Buzik  és leszbikusok, meg olyanok, akik  maguk sem tudják mit és hova dugnak magukba. Kamionokon fognak vonaglani alig-ruhákban vagy apácaruhában provokálnak és elvárják, hogy ünnepelje mindenki őket. 
Azt is elvárják, hogy páran bántalmazzák őket. Azt is, hogy a rendőrök megvédjék őket. Biztos meg fognak párat ruházni, amin lehet a következő évi buziparádéig sopánkodni. Majd jönnek a jogvédők is, és rákontráznak, ja és persze a média. Már látja  előre az ember, mi jön. Mint egy jobbfajta, őrült Spiró könyv agyszáguldmánya.
De ha belegondolunk, legyenek büszkék. Otthon, mint mindenki más. Találjon valamit, amire büszke  lehet, ha más nem az azonos nemű párjára, és legyen boldog. Ez az egész zavarba ejtő... valami egészen intim dolgot kiteregetnek, és azt várják hogy örüljünk, annak, hogy ők buzik. Magánügy. 
Szerk; Posta S.