Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 10., csütörtök

A család jövőképe a liberális világban...

"Nő a család alapja. Család meg a nemzeté. Ma női boxoló, női bíró, női ügyész, női busz sofőr van, meg női meztelen tüntető aki karácsonykor az utcai jászolnál pózolnak. Van tengerészgyalogos nő aki békét visz fegyverrel. A család felbomlott. Akik ezt akarták sikeresek voltak. Ma 4 házasságból három válással végződik. Mert lehet, Loreál Párizs, mert megérdemled, 82,1 %-ban nő kezdeményezi azaz adja be. Ez Európa. 

Ezzel szemben jön a muszlim áradat. Ott a nő szül, most, főz, nem is akar kamion sofőr lenni. Ergó a férfiak tehetik a dolgukat. Ami valóban dolog akár harcolni is elmennek mert a feladatok és szerepek felcserélése ide vezet. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom de ma már minden férfi aki elmúlt 30 megtapasztalta és tudja miről beszélek. De összefoglalva, hisz a nők bizonyára nekem esnek soraim miatt ( pont ez a gond nem értik miről van szó) - szóval összefoglalva mely beszédes, hogy a nyugati társadalomban a nővel nem lehet vitázni. A nőnek nem kell belátni az ész érveket se. Döntéseit érzelmek vezérlik. Ezt se ismeri fel. Ma a férfinek kell alkalmazkodni ehhez. Ez meg veszélybe sodor mindenkit. Ma a nőnek számtalan joga van és számtalan "segítő női szervezet ". Ma beszélhetünk e női kötelességekről? 

Férfiaknak igen is fel lehet sorolni kell is és csinálja is a dolgát. De a nő? Ha csak megemlíted, hogy főzni tud-e, akar -e, no akkor számtalan nő egylet rohan a segítségére a kioktatásban, hogy az nem csak a nő feladata. Persze, persze. Bizonyára. De hát látjuk a végeredményt mit hozott. Muzulmán országokban milyen a válás aránya? Főleg annak az aránya ahol a nő kezdeményezi, adja be? Annak a társadalomnak jelenleg milyen ereje van? Mit tudott ezzel a elérni? Csak vessük össze! 

Ha ufo lennék és semmit nem tudnék a földről akkor mit tennék? Összevetném a muzulmán nő és férfi jogokat és kötelességeket és a nyugati civilizáció női férfi jogokat és kötelességeket. Akkor mit látunk? Látom a muzulmán legyőzi csak a szaporulattal azaz a nő és férfi együtt maradása és szaporulata miatt a fehér társadalmat. Ott nem válnak, a nő, nő a férfi, férfi. Európában se volt ez mindig így. 

Lássuk a tényeket 100 éve a nők többlet jogokat kaptak, ma már jogaikból több van, mint kötelességükből. Csak tegyük fel a kérdést, lehet ez egy ok? Lehet a család felbomlasztása a cionisták egyik fegyvere az ingatag női agy. Brazil sorozattal és sok komolytalan jog azaz előny megadásával egy társadalmat felbomlasztani? 
Egy példa, hogy a nők is értsék. Sok éve a cigány ott volt kezelve ahol. Ma többlet jogokat kaptak. Mi lett az eredménye? Az lett, hogy nem helyén van kezelve, így kitörve olyan furán viselkedik mely egy egész ország vagy kontinens hanyatlását is okozhatja. 
Vagy én látom helytelenül és bizony ez így van jól. Azaz egyáltalán nem baj, ha egy társadalom egy fehér épített környezet elpusztul, sokkal jobb a szemétben élni és egymást irtani. 
Mert, ha Európa x év múlva, ami lehet akár egy évszázad ( női jogok is száz évesek) alatt a cigány és muszlim 90% os többségbe kerül akkor ez a Darvini normál evolúció? Azaz cigány felismeri-e, hogy csak a  jogaiból nem fog normálisan élni? A sáska felismeri-e, hogy búzamezőnek vége lesz? Nő felismeri-e, hogy bizony önmérsékletet kell tartani, mert a túlzott jogai neki is rossz? Szerintem nem ismeri fel, hisz hány mai 40 éves nő még mindig irreális önképpel rendelkezik és irreális elvárása van a férfiak terén, úgy, hogy semmit nem kell adnia érte.
Elnézést kérek mindenkitől aki másképpen gondolja, de én így látom a jövőt.
Tisztelettel Várhidi József, egy sokat megélt gondolkodó."
Olvasóink nevében is köszönjük a levelet.
Megosztotta:Barta P.

Lassan, de biztosan halad a Hajdúsámsont elkerülő út építése

A 471. számú főút Hajdúsámson elkerülő szakasz (a 7 + 405 – 15+340 km szelvények közötti szakasz) útépítési engedélyezési tervdokumentációja elkészült, jelenleg az útépítési engedélyezési eljárás van folyamatban-olvasható Hajdúsámson honlapján.


A létesítmény útépítési engedélyezése az egyes közlekedésfejlesztési projektekkel összefüggő közigazgatási hatósági ügyek nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánításáról és az eljáró hatóságok kijelöléséről szóló 345/2012. (XII. 6.) Korm. rendelet értelmében kiemelt jelentőségű ügy, melynek építtetője a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., tervezője a RODEN Mérnöki Iroda Kft.

Az engedélyezési eljárás keretében 2015. augusztus 27-én közmeghallgatás megtartására került sor a Hajdúsámsoni Polgármesteri Hivatalban, amelyre meghívást kaptak azon ingatlan tulajdonosok, akiknek az ingatlanát a közlekedési létesítmény terület-igénybevétellel érinti.
A közmeghallgatáson a lakosok tájékoztatást kaphattak az elkészült tervdokumentáció engedélyezési eljárásáról, a területszerzési eljárásról és bemutatásra kerültek az elkészült tervek. Az érintettek számára lehetőség nyílt arra, hogy megtekinthessék, hogy saját földterületüket hogyan érinti a tervezett elkerülő út.

Azon ingatlan tulajdonosok, akiknek az ingatlanát terület-igénybevétellel érinti, az építés területével közvetlen határosak, továbbá akik kapubejárója az útépítéssel közvetlenül érintett szakaszhoz csatlakozik, a tervdokumentációt megtekinthetik a Hajdúsámsoni Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Műszaki irodájában ügyfélfogadási időben vagy a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Útügyi Osztályán (közlekedési hatóság) előzetesen egyeztetett időpontban.
sakema