Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 16., szerda

Ostromolják az Úniót !

Ezek a szegény, "szerencsétlen menekültek, akik az életüket féltve" hagyták el otthonaikat...?


Délután fél 3 körül megrohamozták a menekültek a kerítést Röszkén. A rendőrök könnygázt is bevetettek, több páncélozott autó és rendőrsorfal is felállt a határnál. A terrorelhárítás két BTR harckocsija is a helyszínen van !
Szerk ;Posta S

Szép "új" Európa én így (nem) szeretlek !

Annyi közel-keleti bevándorló érkezett az utóbbi időben Németországba, hogy egy bajor iskolaigazgató kénytelen volt arra kérni diákjait saját biztonságuk érdekében, hogy mindig takarják el kezeiket és lábaikat - írja a Blikk a Die Welt nyomán. A hír ugyan még júniusi, de a bulvárlap most fedezte fel, és a magyar sajtóban frissként terjed.

A hírértékéből ez természetesen semmit sem von le, hiszen egy lehetséges jövőbeli Európa képe, s hamarosan más iskolákban, más városokban, más országokban is valósággá válhat Martin Thalhammer, a William Diess gimnázium vezetője egy szülőkhöz és gyermekeikhez írt levélben kérte a női tanulókat, hogy tartózkodjanak az olyan ruháktól, amelyek túl sokat láttatnak testükből, mert az iskola sportterme mellé nemrég egy menekültszállást helyeztek el.
Thalhammer azzal indokolta döntését, hogy a náluk névő bevándorlók mind iszlám vallásúak, és nem beszélnek más nyelvet az arabon kívül, így "csak a saját kultúrájuk és szokásaik szerint fogják kezelni a különböző helyzeteket". Az igazgató szerint egy egy ujjatlan felső vagy rövidebb szoknya "félreértésekhez" is vezethet.
Szerk;Posta S.