Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 19., szombat

Indul a "migránspokol" Európába !

A fokozódó migráns válság egyre jobban eléri Európát, amit Moammer Kadhafi meggyilkolt líbiai vezető megjósolt!

 

  

“Jól figyeljetek, ti a NATO-ból! Azt a falat bombázzátok, amely eddig megakadályozta, hogy az afrikai menekültek, s velük együtt az al-Kaida terroristái elinduljanak Európába. 

 

Ez a fal Líbia. Ti ledöntöttétek. Idióták vagytok, a pokol tüzében fogtok égni, ha majd afrikai migránsok ezrei érkeznek hozzátok és az al-Kaida terroristáival szembesültök. Ez fog történni. Én sohasem hazudok, most is igazat mondok” – írta Kadhafi még 2011-ben az orosz Zavtra lapnak nyílt levelében.

 

Becslések szerint idén 2015 év elejétől több mint 500 ezer migráns hatolt be Európa területére, akik közül legalább 4 ezren terroristák!
A harmadik világháború terelése érdekében a migráns krízist az Európai Unió az elsődleges legnagyobb problémájának állítja elő.
Az orosz szakemberek azt mondják, hogy Európa egyáltalán nem a legstabilabb hely a világon. Hiába állították róla egyes magas tudású emberek.

Az Amerikai Egyesült Államokkal karöltve Európa rezsimeket buktatott meg olyan országokban, amelyeknek állampolgárai minap elfoglalták az Európai Unión belül lévő vasútállomásokat, -olvasható a hir.ma oldalán.
Szerk;Posta S.

Miként is kezdődött minden?

2010-ben volt egy titkos találkozó egy amerikai szállodában, ahol fontos finanszírozási kérdésekről esett szó, egyebek között arról, hogy miként lehet majd fizetni az Európába irányuló tömeges bevándorlást. 
Szupertitkos körülmények között döntöttek a pénzhatalmi világelit (de kik is ők?) illetékes döntéshozói !

Szerk;Posta S.