Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 21., hétfő

Ki lesz a "Király" ?

A ma reggeli TV2 Mokka műsorában "ügyesen" titkolózott Király Viktor, akit köt a szerződése-mondta, és ezért nem beszélhet a szerepléséről az amerikai Voice műsorban. Aztán jött ez a kimondhatatlan nevű  Vujity Tvrtko.


 Ő pedig kimondta azt, amit azért mindannyian sejtünk: Király Viktor nem véletlenül kapott szerződést, amely szigorúan tilt mindenfajta nyilatkozatot.
„Nem nagyon tudok tiszta vizet önteni a pohárba, mert ha túl sokat mondanék, túl sokat árulnék el és, ezt nem szabad” – mondta Király Viktor.
Vujity Tvrtko viszont annyit mondott, hogy a gratulációkból és a klipből sok mindenre lehet következtetni. „Gondolom, nem válaszolhatsz, viszont én meg gondolkodhatok.”

Tvrtko szerint az NBC nem véletlenül tette be Király Viktort a Voice reklámjába, ha kiesne, nyilván nem ő került volna oda. (Ezzel azt mondta, hogy a dolog már előre el van döntve, amin persze nem nagyon lehet csodálkozni, amit a fenti kép is bizonyít. Igaz, hogy itt még"csak" kalap van a fején.  -a szerk.) 
Király Viktor szerint ez azért nem egészen így van, bár nem zárta ki a külföldi karriert,- szerintem  pedig neki Amerika nem külföld- mint mondta, optimista alkat, és az édesapjával már beszéltek a részletekről. (A teljes videót itt megnézheted !)
Szerk;Posta S.

Egy kép amit érteni kell !

Sok min­dent ki­fe­jez ez a kö­zös­ségi ol­da­la­kon ter­jesz­tett kép. Min­denki be­le­ma­gya­ráz­hatja, amit a mig­ráns­vál­ság­ról gon­dol...


 Van, aki messzire lát még a burka mögül is, és van, akit elvakítanak a saját álmai...
sakema

Amikor a vírusirtó maga a vírus ?

Frissítette felhasználói szerződését az AVG - az új verzióba pedig elég érdekes kitételek kerültek!
 
Nem rossz ajánlat az AVG vírusirtójának ingyenes verziója: a fontosabb funkciókkal rendelkezik, nem is foglal túl sok erőforrást, és ugyan találni nála jobb teljesítményű programot is, az árával nem versenyezhet senki.


A gond az, hogy nemrég viszont az AVG-nél is felültek az „ha ingyen van, akkor te magad vagy a termék” nevezetű vonatra, ugyanis az új felhasználói szerződés alapján a termék használatával beleegyezünk, hogy a cég nem személyes jellegű adatokat gyűjtsön, és azokat eladja harmadik személyeknek. 
Ezen adatok között ott van a böngészési és keresési előzmények sora például. Ami igazán zavaró, az az, hogy az AV programok iránt különleges bizalommal vagyunk (és az OS is így tesz), egy ilyen kitétel viszont pont ezt a bizalmat rombolja.
Az AVG képviselője mindezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy aki nem szeretné az adatok ilyen irányú felhasználását, annak lehetősége lesz azt kikapcsolni majd. 
Az őszinteség kedvéért azért jegyezzük meg, hogy a másik népszerű ingyenes víruskereső, az Avast is hasonló adatgyűjtést végez.
Barta P.