Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 26., szombat

A román "Maunika" show

A vér nem válik vízzé !
Csúnya verekedés volt a minap egy romániai talkshow-ban, ahol kiderült Nicolae Guta cigányzenész párja nemcsak vele, hanem nevelt fiával is intim viszonyt ápolt. Guta (akinek 5 anyától 10 gyermeke született már) élő adásban verte meg a tőle gyereket váró nőt.

Szerk;Posta S.

A tökéletes "lófarok" öt másodperc alatt !

Ez a leleményesség viszont, már megér egy mosolyt !

Barta P.

Sírjunk, vagy nevessünk ?

"A Szent István-bazilikában ma búcsúztatták Harangozó Terit. A legtöbben valóban csak egy-egy szál fehér virággal érkeztek, ahogy azt a rendezők kérték.
Az énekesnő életének 72. évében ment el, miután nyár végén kórházba került", írja az nlcafe.hu.

Így búcsúztak Harangozó Teritől

A halál mindig szomorú, ezért is lepődtem meg azon a kommenten ami az oldalon a hír alatt elsőként olvasható.
Mert lehet kritizálni, mondani egymás szemébe jót-rosszat, lehet az embernek valakiről véleménye de egy temetési búcsúztatásról...hát nem is tudom. Azért élnek még közöttünk nagyon furcsa lelkivilágú emberek.

Körtvélyesy Viktor

Nem kapott cigarettát egy "fiatal fiú" Debrecenben...

 A kép "csak" illusztráció
A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 25-én 21 óra körül Debrecenben, a Hatvan utcán sétált egy férfi, amikor egy "fiatal fiú" leszólította és cigarettát kért tőle. A 39 éves férfinél nem volt cigaretta, ezét nem tudott adni. Az ismeretlen "fiú" ekkor ököllel, nagy erővel arcon ütötte a sértettet, aki a földre esett. A támadó ezt követően távozott. 

A sértett a bántalmazásról bejelentést tett a rendőrségre, amelyet követően a helyszínre érkező rendőrök mentőt hívtak a férfihez, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett. A járőrök a 20 éves támadót az utcában található egyik bolt előtt elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. 
A nyomozók M. Norbertet gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. 
A helyi lakos a bűncselekmény elkövetését elismerte. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya M. Norbert ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt folytatja a nyomozást. 
Police.hu  forrás.
Szerk;Posta S.

A "szőke nő" balladája

A videó megtekintését csak "erős idegzetű" olvasóinknak ajánlom !

Szerk;Posta S.

Megjelent Európában az ingyenes mobilszolgáltatás !

A FreedomPop az Egyesült Királyságban is elérhetővé vált, ezt további országok követik. A tavasz folyamán volt hír arról, hogy az Egyesült Államokban évekkel ezelőtt elrajtolt, magát teljesen ingyenesnek hirdető mobilszolgáltató Európában is tervezi a megjelenést, erre pedig most sor is került, mégpedig a korábban is emlegetett brit rajt révén. 
A cég további országokban is felbukkanna, az ajánlat először 7, majd pedig (2017-ig) 20 államban lenne elérhető.

A hivatalos bejelentésből kiderül, hogy nem sokat változott az eredeti elképzelés, hiszen míg a tengerentúlon az 500 számít a bűvös számnak, ezt az Egyesült Királyságban 200-ra csökkentik. Ennek megfelelően a havidíj befizetése alól azon brit felhasználók mentesülnek, akik legfeljebb 200 percet, 200 szöveges üzenetet, illetve 200 MB adatot használnak fel, ehhez azonban (természetesen) a cég által kínált SIM-kártya beszerzésére, valamint egy csekélyke aktivációs összeg befizetésére lesz szükség. 
Barta P.