Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. október 5., hétfő

Sztárban... "sztár", avagy egy "karrier" története ?

 A TV2-t nézhettük vasárnap este a Sztárba Sztár című "sztárokat" felvonultató "szórakoztató" műsort ahol Bebe kiesése után sokan felháborodottan írtak a TV2 Sztárban sztár közösségi oldalára, mondván, hogy Csobot Adél sokkal gyengébben szerepelt, mégis szándékosan bent tartották a műsorban.

fotó/internet
Ha a mostani történet ismerősnek tűnik, akkor nem véletlen, mert Csobot Adélról nem először állítják, hogy megbundázta a versenyt, és szándékosan tartják bent a szerkesztők.
Az "énekesnő" annak idején az X-Faktorban is megkapta a magáét a nézőktől, akik Csobot Adél stílusát, hangját és viselkedését is kritizálták.

Mert emlékezzünk csak az X Faktorra, ahol a selejtezőben minősíthetetlenül hamisan énekelt - ki is esett - de a zsűri kivételt tett és a szabályokat példátlan módon áthágva bejuttatta a "villa" középdöntőbe?! 
Akkor gyorsan "szerelembe esett" egy sráccal, aki saját jogán ment tovább, hogy addig is róla szóljanak a hírek. 
Az azóta eltűnt srác kiesett és döntőben már Istenes Bencével létesített felvállaltan intim kapcsolatot, aki közben a műsorvezetője volt annak az X Faktornak, ahol Csobot versenyző volt. Ez aztán teljesen korrekt volt ? Malek Miklós valószínűleg azért hagyta ott a műsort, mert olyan versenyzőt kellett favorizálni, aki azt nem érdemelte. 
Azóta mi is történt Csobottal ? 
 Lefogyott, meghízott, nyaralt, szelfizett, hajszínt váltott... és sokat terpesztett. Ennyit a "sztárságról ! Most "műsorvezető" a Fem3-mon".

Barta P.

Olvasói levél

 Egy nagyon érdekes és talán mondhatjuk, nagyon elkeseredett emailt kaptunk olvasónktól azzal a kéréssel, hogyha úgy látjuk jónak meg is oszthatjuk.
  "December 12.-én lesz 22 éve hogy meghalt Antall József miniszterelnök. Soha nem politizáltam (a KISZ-ből is kizártak), de már akkor is ösztönösen éreztem, hogy a Magyarság egyik tönkretevője távozott. Mint embert sajnáltam, de mint politikust...

Lehet vitatkozni, hogy ez szándékos-valamilyen háttérhatalmi nyomásra, avagy tudatlanul történt,- de úgy gondolom, azóta sokak számára világos, hogy a jövőnk azokban az években dőlt el. 
Most már világosan látszik, hogy minden intézkedés az egyszerű emberek ellenében történt. 
A korábbi rendszerben hatalmon lévők egyszerűen átmentették a hatalmukat és óriási vagyonokat kapartak -magánosítottak- össze maguknak, ill. különböző előnyök (anyagiak) fejében helyzetbe hozták a külföldi tőkét. Az apáink és nagyapáink véráldozata (háborúk) nyomán megteremtett vagyont "kótyavetyéltek el". A létező TSZ-k, és az azokra épülő feldolgozó ipar (konzervgyár, hűtőházak) létét szüntették meg egy pillanat alatt, ezzel több százezer család megélhetését tették lehetetlenné. 
Az Uniós csatakozás már csak a  kegyelem döfés volt, - többek között -  a  cukoripar megszüntetésével. Mit kaptunk cserébe? Szabadon mehetünk ki az Unió országaiba - minimálbérért dolgozni - mint "rabszolgák". Cserébe az Unió megkapta piacként az országot.
Úgy gondolom a Magyarság legnagyobb szégyene, hogy egy kiváló mezőgazdasági adottságokkal, (termőfölddel) rendelkező ország külföldről szerzi be az élelmiszereket. 

 Nagyon hosszú ideig tépelődtem, hogyan is legyen, de végül döntöttem a nejemmel egyetértésben. Január 2.-án sajnos elhagyom Magyarországot ! Már sok mindenünket pénzzé tettem és addig még felszámolok magam mögött minden mást.
Nem vagyok büszke rá, de a gyerekeimet is arra buzdítom, hogy az országon kívül próbáljanak szerencsét.
Amíg az országot olyan emberek képviselik/vezetik akik a saját és ismerőseik zsebére kihasználják az egyszerű embereket, addig ebben az országban nem vagyok hajlandó élni, és az adóimmal őket támogatni! 
Nagyon sajnálom, hogy az elmúlt 34 évben becsületesen dolgoztam és adóztam, és kiszolgáltam olyan rendszereket amik nem fogják tudni biztosítani a nyugdíjamat. Még van 13 évem, ami alatt új életet kezdhetek, és a múlt csak egy rossz emlék marad....
P. Ferenc"
Megosztotta:Barta Péter