Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. október 21., szerda

Isten óvjon Európa !

2015 őszén járunk, Európa népessége és felekezeti megoszlása épp átrendeződőben,de felfoghatatlan, hogy az EU  csúcsfejei éles helyzetekben képtelenek alkalmazni az általános iskola első éveiben bevésett matematikai műveleteket (összeadást, szorzást) !


Mert ha valahova egy nap alatt 10 ezer bevándorló érkezik, az azt jelenti, hogy száz nap alatt már egymillió jön, három év alatt pedig szűk 11 millió. És ha az a tapasztalat, hogy a migránskibocsátó ázsiai és afrikai államok polgárháborús belviszonyaiban, szegénység-újratermelésében nincs javulás, csak romlás, továbbá az embercsempészet lassan nagyobb biznisz, mint a drogkereskedelem, akkor a fenti 11 milliót nyugodtan be lehet szorozni kettővel, hárommal...!
És ha valaki egy ilyen helyzetben kizárólag az emberi jogokkal képes előhozakodni, tehát tagadja a matematika érvényességét, az menthetetlenül ostoba. Az ostobaság pedig előbb-utóbb erőszakot fog szülni.
Mert mi történik körülöttünk? A szomszédainknál katonákat terelnek a határra, próbálják maximalizálni a napi bevándorlószámot, könnygázt vetnek be, kacérkodnak a kerítésépítéssel, egyszerűen azért, mert Merkelt előbb-utóbb ráveszi a pártja (a népe), hogy szűkítse a német határkapukat.
Mivel azonban az európai államok fékezési vágya, valamint a menedékkérők száma egyaránt nő, ebből bizony durva erőszak lesz. Más nem lehet. Ez tényleg ennyire bonyolult?
Amíg korábban, néhány száz bevándorló esetében működött a kitoloncolás intézménye Európában, most már nem fog. Nem lehet százezreket és milliókat dobálni egyik országból a másikba, tehát ebből is durva erőszak -ha csak erőszak- lesz. Más nem is lehet. 
Ezért félre kellene tenni az emberi jogi chartákat és egyszerűen csak számolni kellene, de addig ameddig még nem késő! 
Szerk;Posta S. 

Egy "összeesküvés elmélet", vagy….

...ezt mindenki maga döntheti el ! Mindenesetre  előbb figyelmesen végig kell nézni a videót, aztán elgondolkodni a valóságtartalmáról !

A Blue Beam projekt?
Barta P.