Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 10., kedd

A hosszú élet titka !

2009-ben Szibériában egy 3,5 millió éves baktériumtörzset fedeztek fel. Egy egész életképes telepet találtak, mely a jégbe fagyva vészelte át a pliocén kor óta eltelt hosszú időt. A globális felmelegedésnek (?) köszönhetően az ősorganizmus most kiolvadt és újraéledt.

 Anatolij Brouchkov, a Moszkvai Állami Egyetem tanszékvezető professzora elsők között találkozott az ősbaktériummal. Éveken keresztül tanulmányozta: legyeken és egereken is tesztelte a hatását. Az összes kísérlet ugyanazt az eredményt mutatta. A tesztállatok immunrendszere megerősödött és fizikai teljesítőképességük megnőtt.A tudósnak nem kellett több: a legnagyobb titokban beinjekciózta magának a ősbaktériumot.

És szerinte az "injekció óta, 2 éve egyszer sem voltam beteg, előtte rendszeresen terített le ilyen-olyan nyavalya. Mióta beadtam magamnak a koktélt, megnőtt a munkabírásom. Képes vagyok akár 12 órát is egyhuzamban dolgozni. ”
A Szibériában élő emberek azért élnek meg szép kort, mert az ivóvízzel együtt fogyasztják az ősbaktériumot- mondta a professzor.
Barta P.

A "rejtett tartalék" diszkrét (!) bája

Anyázás, életveszélyes fenyegetések, ordibálás, kiabálás volt az Országos Roma Önkormányzat Mohácson tartott hétfő esti kihelyezett rendkívüli közgyűlésén. A teljes káoszba fulladt testületi ülésen még a Hír Tv munkatárását is bántalmazták – írja a RomNet

Videó; Youtube forrás
Az egyre fokozódó feszültségben az egyik képviselőnő lánya ököllel gyomron vágta a közgyűlésről tudósító televíziós stáb egyik tagját, egy technikust - állítja a lap. 
A Hír Tv tudósításában ugyan a bántalmazásról nem tesz említést, de arról igen, hogy az esemény botrányba fulladt, a résztvevők 10 perc után bekiabálásokkal szakították félbe Hegedüs István elnök beszédét.
A televízió emlékeztet rá, hogy a cigány önkormányzaton belül azóta nagy a feszültség, hogy a testület egykori elnöke, a miniszterelnöki biztos Farkas Flórián nem tud elszámolni a Híd a munka világába roma felzárkóztató program pénzköltéseivel. 
Szerk;Posta S