Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 17., kedd

Tenni kell ellene, míg nem késő !

Az "újkori bevándorlás" kapcsán merült fel bennem az alábbi -talán már közhelynek mondható- örök igazság, hogy a fiatalok olyanok lesznek, amilyenné nevelik őket. 
Anyósom jelentette ki a jó múltkorában: nem csodálom, hogy ennyi neveletlen, fegyelmezetlen, "viselkedészavaros" gyerek van, mert már szülők azok, akik 20-25 évvel ezelőtt ugyanilyen neveletlen kölykök voltak.

Agyhalott willkommenskultur-aktivisták. Bolond, nemnormális migránssimogatók. Örömmel csápoló punkok. Viháncoló gyerekek a ratyifelvonulásokon. Gondolja bárki is, hogy MAGUKTÓL ilyenek?
Ez a "nevelés" (pontosabban a konzumidiótává idomítás) hatása, majdnemhogy csodája. 
Ezek a gyerekek egyszerűen felnőttek egy olyan világban 16-20-24 év alatt, ahol még a huszonöt éves is gyerek (az én koromban 18 évesen illett felnőttnek lenni), be se tudnak ágyazni, egy rántottát nem tudnak megcsinálni. 
Az iskola (nulla elvárásokkal), a sajtó, a környezet, az elektronikus média, a "mások" mind-mind arra idomították őket, amivé lettek: engedelmes konzumidiótává, akinek ciki a tavalyi ájfon, de nem ciki nem ismerni Goethét, tökgáz a nemtrendi ruci, de nem tökgáz így beszélni. 
Nem tudják megkülönböztetni a hatoscsavart a varjútól, nem értenek semmihez, azt se tudják, mi a különbség a volt meg az amper között, de nekik ez "nem is fontos". A fontos, hogy igyon, szívjon, szexeljen és jól érezze magát, és kanyar nélkül higgyen el mindent, amit az ügyeletes zselézett partiarc mond (nyekeg) neki a viva tévében.

Ha a tök cuki Bochkor Gabi azt mondja, hogy fúj, nem kell magyar állampolgárság a határon túli magyaroknak, akkor az úgy van, ha a töktrendi 444 azt írja, hogy aki "bevándorlóellenes" meg "idegengyűlölő", az fúj, akkor ...minek is gondolkodni? Gondolkodni fárasztó és nem trendi. Minek, ha jobban tudja a megmondóember. Az ÉLET úgyis habostorta, csak tudni kell nyalni, mert buli van, hát bulizzunk.
Mikor pedig bekopogtat az ablakon a valóvilág,  akkor hüppögve szétnéz (ha szerencséje van, és még él), majd megállapítja, hogy a rohadék "nácik" miatti félelmükben szegény ijedt rettegők ilyen eltérő kulturális viselkedését meg kell értenie....
Megkérdezem, nem mindannyiunk felelőssége, hogy a felnövekvő generáció, tisztelet a kivételeknek, idiótákból áll?  Ezért tegyünk róla, hogy ne így legyen , amíg nem késő !
 Barta P.

Van új a nap alatt ?

Szex szolgáltatás - Bár az egészségbiztosítás terhére még nem vehető igénybe, a cseh állam hallgatólagosan támogatja a „Kockázat nélküli boldogság” szervezet első pillantásra talán meghökkentőnek tűnő szolgáltatását, melynek keretében szexuális asszisztensek igyekeznek a fogyatékkal élőket testi örömökben részesíteni. Eddig öt nő  jelentkezett önkéntes segítőnek.


Valamennyien "tapasztaltak" az efféle munkában, ami a szervezet vezetője szerint nem annyira szexuális, mint inkább egészségügyi és szociális szolgáltatás. 
A szexasszisztensi munkakör a prostituáltak számára is új lehetőséget nyit: néhányuknak lehetővé teszi, hogy maguk mögött hagyják az utcát, a korosabbak megtalálják a helyüket – érvelnek a kezdeményezés pártfogói.
Csehországban a prostitúció nem bűncselekmény, bár nem is számít legális bevételforrásnak. A belügyminisztérium jogásza szerint a szigorú szabályok közt végzett szexuális asszisztensi szolgáltatás törvényes, bár kikötik, hogy mindazoknak, akik igénybe veszik, saját maguknak kell megszervezniük a randevút. Senki nem közvetíthet, mert az már kerítésnek minősülne.
A prágai nemzetközi szakmai konferencián elhangzott közlések szerint szexuális asszisztensi szolgálat már Svájcban, Németországban, Dániában, Belgiumban, Franciaországban, Ausztriában és Hollandiában is működik.
Forráshír itt !
Szerk;Posta S.

Hihetetlen, de már ilyen is van !Két magyar versenyző is bekerült a vagina-szépségversenybe, ahol 5000 dollár volt a fődíj ! Igen, nem viccelek, van olyan, hogy vagina-szépségverseny! Miért pont ez ne lenne?
A felnőtt játékokra szakosodott vállalkozó, Brian Sloan egy rendhagyó szépségversenyt rendezett. 
A szexuális segédeszközökkel foglalkozó gyártó vagina-szépségversenyén a tét sem volt csekély,hiszen az első három helyezett 5000, 2500, illetve 1250 dollárral lett gazdagabb. 
Az egész dolog menete pofonegyszerű volt:az indulók feltöltöttek egy képet a legintimebb testrészükről a verseny oldalára, az ott megforduló kíváncsi emberek pedig szavaztak a nekik legjobban tetsző intim testrészre. 
Az egész megmérettetés célja az volt, hogy Brian Sloan megtalálja egy készülő termékéhez szükséges cserélhető szilikonhüvelyéhez a tökéletes modellt.
Két magyar hölgy is szerepelt a versenyen.
Sőt, egy brit és egy német leányzó után, rögvest a harmadik hely jutott a mi Anitánknak. A díjátadó Berlinben volt, ahol a 3D-szkennelés is sikeresen megtörtént. A cég a jövőben férfiak számára is tervez hasonló versenyt.
Ha téged is érdekel, itt megtalálod a feltöltött képeket ! Vigyázat  erősen NSFW tartalom !
Barta P.