Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 23., hétfő

Egy sokadik 'sztár' üzenete a kukából!

VV Béci sze­rint a Hun­gary's Got Ta­lent leg­több ver­seny­ző­jé­nek semmi ke­res­ni­va­lója a szín­pa­don. A rap­per (?) azt is el­mondta, miért...

Nem érti, miért jelentkeznek újra és újra ugyanazok az emberek a tehetségkutató műsorokba, akik egyszer már elbuktak más versenyeken. VV Béci ugyanis rengeteg ismerős arcot lát a Hungary's Got Talent színpadán.
A rapper szerint nem kéne több lehetőséget adni egy olyan versenyzőnek, aki egyszer már próbálkozott meggyőzni a zsűrit valamelyik csatorna műsorában, ám nem sikerült neki.
Young G művésznéven (?) ismert Béci ugyan felfedezett pár kivételes tehetséget is az RTL Klub nagy sikerű produkciójában, de ahogy fogalmaz:
Sok sikert az újaknak - annak a maroknyinak -, de a többi kuka.
Lehet én látom rosszul de ebben a got-Talentben ugyan azok vannak mint a Csillagszületik-ben, a Voice-ban,az X-faktorban !
(Mondja mindezeket Rácz Béla, aki egyszer valamelyik VV-ben tett szert egy kis ismertségre, (így a véleménye "sorsdöntö", bár saját bevallása szerint, neki sem feddhetetlen a múltja) aztán ő is odakerült, ahová szerinte a most bemutatottak valók.-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Deutsch Tamás bevallotta, hogy zsidó...

...és erre büszke !

Keresztény értékekről faggatta Friderikusz Deutsch Tamást, az "Összezárva Friderikusszal" című tv műsorban. amikor a politikus egy elejtett félmondatban közölte, ő azokról nem sokat tud, lévén zsidó vallású
Friderikusz nem hagyta annyiban a dolgot, és a vacsoraasztalnál előhozakodott újra a témával, és rákérdezett a dologra. 

"Apám családja tisztán zsidó család, nagyanyám és nagyapám is zsidó ember volt" - mesélt hátteréről a politikus, aki 11 éves volt, amikor először hallott származásáról.
"Apai nagyanyám egyik testvére a Dohány utcai Zsinagóga mellett lakott, hozzá mentünk egyszer, amikor apám megkérdezte, tudom-e mi az. Mikor válaszoltam, hogy zsidó templom, elmondta hogy régen hol ebbe, hol a Rumbach Sebestyén utcai zsinagógába jártak. Így történt, hogy apám elmondta" - mondta a politikus.
Azok közé a holokauszttúlélők közé tartoztunk, akik névváltoztatással, magyarosítással,  lelkükben is asszimilálódással éltek túl. A teljes írás itt olvasható.
Szerk;Posta S.