Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 28., szombat

Franciaországban kezdetét vette integrálási folyamat

A napokban felkerült egy felvétel az egyik legnagyobb videó megosztóra, amelyen megnézhetjük, hogy az Európába beilleszkedni nem képes embereket mikén agyabugyálják el a francia állampolgárok. 


A sajnálatos franciaországi terrorcselekmények generálják a radikalizálódást és már nem marad más hátra csak a jajgatás azok számára, akik felforgatásuk közben elemükben voltak.
Szerk;Posta S.

Kit is véd a Magyar jogrendszer ?

A címben szereplő kérdés nagyon egyszerű is lehetne és nem lenne ott egy ha... Mint az alábbi videóból kiderül, hogy a törvény a bűnözőnek nagyobb védettséget biztosít, mint az áldozatnak ! Mert a mi jogrendszerűnk bizony sajnos ilyen. 
Ha betörnek hozzád, neked ezt tűrni kell, mert -és itt a  ha- lehet könnyen pórul jársz mivel te védtelen vagy a bűnözőnek viszont JOGAI vannak ! Lásd a vácszentlászlói  borosgazda esetét !

Youtube forrás
Hasonlóan járhat az Országos Széchényi Könyvtár egykori főigazgatója is, akit három évvel ezelőtt raboltak ki, de a balul elsült rablásban életét vesztette támadója. 
Két év nyomozás után emeltek vádat, majd a bíróság következett, ahol az eljáró bíró arra a következtetésre jutott, hogy lehetséges, hogy szándékos emberölés történt !
Szerk;Posta S.