Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 2., szerda

Kicsit bizarr, de igaz !

Cseresznyevirágok, a Fuji lélegzetelállító látványa, a császári palota, csodás kertek és ősi szentélyek: Japán egyedülálló kulturális örökséget halmozott fel az évezredek során, azonban napjainkban is újabb és újabb különlegességekkel képes előrukkolni. Amellett, hogy a technikai fejlődésnek köszönhetően itt találhatóak a világ legmodernebb negyedei, az ifjúsági kultúra is számtalan érdekes látnivalót tartogat a turisták számára.
Bár sok mindenben hasonlít a nyugati világhoz, valamiért mégis egészen más: máig őrzi hagyományait, ugyanakkor olyan furcsaságokat tudhat magáénak, melyeket máshol ma még elképzelhetetlennek tartanak. 

 Tinilányok használt alsóneműit árusító automata Japánba !
Íme, egy dolog, amit csak Japánban látni, és ami miatt  talán már nem sokáig lesz érdemes odautazni! Ha ilyen arányú lesz Európába a bevándorlás, lehet itt is meg fog honosodni hasonló bizarrság !
Szerk;Posta S.

Nyugaton a helyzet (még mindig) változatlan !

És ezeket akarják szétosztani a Európába !Ugye ott is maradnának ahová osztanák őket ?! 
A videón látszik milyen beilleszkedően viselkednek "szegény menekültek"...

sakema

Szír bevándorlóba szerelmes a magyar (?) nő !

Leszbosz szigetén találkozhatott újra Zsohár Zsuzsanna a Migration Aid önkéntese, és szír menekült szerelme. Közösen terveznek új életet.

 

A szír Samer Alkaled és a magyar (állampolgárságú) Zsohár Zsuzsanna a migránsválság közepén talált egymásra. A nő korábban fordítóként dolgozott, ám úgy érezte, hogy segítenie kell a migránsoknak, ezért a Migration Aid önkéntese lett. A görögországi Leszbosz szigetén várta a szerelmét, a nagy találkozásról az Euronews készített riportot.

Samer a szíriai Aleppóból származik, egykor gyógyszerészként dolgozott a közel-keleti országban. 
Eddig Törökországban élt, ahol nem kapott letelepedési engedélyt, ezért döntött úgy, hogy inkább vállalja a kockázatos tengeri utat, és tovább utazik Európába.

"Ismerjük egymást egy ideje" – mondta Zsohár a Borsnak. Találkozásuk körülményeiről viszont nem kívánt mesélni. "Egyelőre nem tudjuk, mi lesz velünk, Európában szeretnénk letelepedni. Az is lehet, hogy el kell hagynom Magyarországot, ha Samer ott nem kapna letelepedési engedélyt." Úgy legyen !
Szerk;Posta S.