Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 7., hétfő

Hoppá-hoppá !

Ugye ismerős a mondás, hogy öregasszony nincs, csak öregember ! Mi sem bizonyítja jobban ezt, mint az alábbi történet !

 Elderly couple kissing in bed
 Foto;mirror.uk
Saját ágyában, félig meztelenül holtan találtak rá arra a 91 éves portugál anyókára (?), akit annyira elragadott a vágy, hogy ágyba bújt a nála több mint 40 évvel fiatalabb szomszédjával, egy kétgyermekes apukával. 
Holtteste mellett egy méretes szexuális segédeszköz is hevert - írja a Mirror.
A kiérkező rendőrök egyből DNS vizsgálatot rendeltek el a gyilkos hancúrozás helyszínén, így találták meg a férfi hímivarsejtjeit, ez pedig nyilvánvalóan egyből gyanúba keverte őt. A boncolás során azonban egyértelműen kiderült, hogy az idős néni természetes halállal halt meg: a kora miatt valószínűleg nem bírta a tempót és megfulladt szex közben.
A környékbeliek egyébként az idős kora ellenére aktív személyiségként írták le a túlfűtött erotika áldozatává vált asszonyt. Aki a pletykák szerint meglehetősen gyakran összejárt a családos szomszéddal.
Szerk;Posta S.

Miért lettünk ennyire érzéketlenek ?

 (Aki tudja a választ, ne habozzon írja meg nekünk ! Vajon az eset  egyedi, vagy esetleg országos jelenségről van szó ? )

Foto;internet /illusztráció/
Másfél óráig magatehetetlenül ült egy férfi a budapesti Lehet téri piacon. Senki nem segített neki, mert azt hitték részeg. Stroke-ja volt, még ki is rabolták. A Blikk azt írja, a nő, aki először odalépett segíteni, rögtön látta, hogy baj van.
„Édesapámmal mentünk a Lehelre. Ahogy felértünk a galériára, megpillantottam egy ötven-hatvan év közti férfit, olyan furcsán ült egy padon, hogy felfigyeltem rá.
Amikor közelebb léptem, láttam, hogy lefittyedt a szája, és szinte elfolyt az arcának az egyik fele. Odamentem az egyik söröző pultosához, és kérdeztem tőle, mi lehet az úrral. Ő azt mondta, biztos részeg” – mesélte.
„Visszamentem hozzá, megszólítottam, de semmi. Alkoholszaga nem volt. Azonnal tudtam, hogy nagy baj van. Értesítettem a rendőrséget és mentőket is” – tette hozzá.
Egy üzlet eladója azt mesélte, két nő (vajon kik is lehettek azok a "nők" ?) a férfi bakkártyájának a PIN kódját próbálta megtudni. A rendőrök a férfi bankkártyáját megtalálták, a lakáskulcsát azonban nem.
A két nőről úgy tudni, rendszeresen megfordulnak a csarnokban, időseket fosztanak ki.
„A járőrök biztonsági intézkedés keretében intézkedtek a személy egészségügyi ellátására. A rendőrség vizsgálja, hogy az esettel összefüggésben egyéb jogsértés megvalósult-e” – mondta a bulvárlapnak Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Barta P.

Szerencse le...

Még mindig nem kifejezett kedvenc oldalam a nol.hu de meg kell mondjam, nagyon sok furcsaságra mutat rá a "Szerencse le"... című riport írásával.

A tény:
 Már három éve, hogy a kormány (nemzetbiztonsági kockázatokra és a szegények védelmére hivatkozva) betiltotta a teljes játékgépes szektort. /Ez nem egy szerencsés nap volt ezen vállalkozások számára !/ Ezzel 1200 kisebb vagy nagyobb vállalkozást nullázott le egy csapásra. Azóta csak az állami cégnél vagy a baráti kaszinókban lehet játszani.
 A riport:
A cikk szerzője találkozót szervezett egy volt játékautomatákat üzemeltető vállalkozás  tulajdonosával aki mindent részletesen elmondott,  annak idején hogyan is történtek a dolgok.

Volt kollégáival ma már úgy gondolják: egy csata vesztesei lettek, amely két erős kormánypárti politikus között zajlott. 
­Neveket nem mond, de emlékeztet: 2011-ben már drasztikusan megemelték a játékadójukat, sőt, sok százmillió forintos költséggel egy olyan informatikai rendszer létrehozását is vállalniuk kellett, amellyel távolról lett volna felügyelhető az összes automata. 
Úgy véli, erről derültek ki később erős magánérdekeltségek, s a kormánypárti politikus ellenlábasa borította a bilit a „legmagasabb" szinteken. 
Ennek következménye lett a statáriális intézkedés. Hogy városi legendáról van-e szó, ma már lehetetlen kideríteni... akit érdekel a teljes írást itt végigolvashatja. Nagyon érdekes és tanúságos történet.
Szerk;Posta S.