Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 20., vasárnap

Tudják, merik, teszik...

"A jogállamiság semmit sem ér hatalom nélkül. A hatalom nem az államnál vagy a szavazóknál van, hanem egy láthatatlan kéz irányítja az ítéleteket és a döntéseket. Abban a pillanatban, hogy bármi megsérti az érdekeit, minden eszközt felhasználhat, hogy ezeket az erőket kiiktassa."

Barta P.

Miért gondolom azt...

...hogy ez a 600 éve beilleszkedni próbáló "eltérő kultúra " ismételt próbálkozása ? (Lehetséges, hogy tévedek? Nem hinném...)
Nem is értem Sz. Ágnest aki a képet megosztotta, hogy miért van felháborodva ! Lehetséges, hogy a "képződmény" -ahogy Ágnes asszony fogalmaz- még nem tudja mi az a fajansz, meg a vízvezeték. A Gangesz partján nem volt ilyen!

fotó:ripost.hu
Hatszáz év nem olyan "sok idő", hogy mindent megtanuljon, hiszen annyi minden van amit el kellene még sajátítani az integrációhoz. Meg egyébként is van még pár száz év a tanuláshoz! 
Először a szaporodást kell megoldani, hiszen ebben a "kultúrában" ez a legjobban támogatott, tehát ezt kell tökélyre fejleszteni. A többi meg, ahogy a mellékelt kép mutatja, le van sz...va ! Kedves Ágnes, ugye így már érthető ?
Szerk;Posta S.