Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 29., kedd

A butaság gyógyithatatlan !

"Rita története a Keleti pályaudvar tranzitzónájában kezdődött, ahova azért ment ki, hogy megbizonyosodjon arról, igaz-e amit a híradásokban lehet hallani."

 A kép illusztráció
„Augusztus közepe volt. Sétáltam az aluljáróban, azon gondolkoztam, hol tudnék a közelben nagyobb mennyiségű vizet vásárolni. Aztán körülbelül a semmiből feltűnt 70-80 afgán és szír menekült. Iszonyatos állapotban voltak, én még sosem éreztem ilyen szagot. A tömegben azonban megpillantottam egy hatalmas barna.... szempárt. Ő volt Muhhamad.” 

Onnantól kezdve Rita minden nap kiment segíteni, bár állítása szerint heteknek kellett eltelnie, hogy tisztázza magában az érzéseit. Tudta, hogy a fiúnak kint családja van, ő pedig éppen egy nehéz váláson volt túl. Miután Muhhamad kijutott Németországba, heteken keresztül éjjel-nappal beszélgettek, végül kölcsönösen bevallották egymásnak, hogy többet éreznek a másik iránt puszta szimpátiánál...
Rita azt mondja, ha Muhhamadnak sikerülne a feleségét elhozni Európába, ő szívesen lenne akár a második felesége is. Persze nem hivatalosan.
(Ha ez a "Merkeli tendencia" így folytatódik -lehetséges nem is olyan- soká, hogy hivatalosan is, csak akkor már azt kell mondanunk  "Allah-Akbar"...Eurábiában !-a szerk.

Szerinte ez semmivel nem különbözik attól, mint amikor a volt férje éveken keresztül csalta őt titokban. Sőt, Rita úgy gondolja, ez sokkal tisztább helyzet így.
Ráadásul az iszlám szabályai szerint az összes feleséget pontosan ugyanolyan jogok illetik meg. “Sokan azt gondolják, Muhhamad csak azért van velem, mert érdeke fűződik hozzá, de őket ki kell ábrándítsam. Sem állampolgárságot, sem menekültstátuszt, sem komoly vagyonokat nem nyer velem.” Rita egyébként  munkát keres, Németországban...
Szerk;Posta S.

Savanyú a "citrom" (mail) ?!

Nem kell félni, megkapod a leveleidet, csak győzd kivárni. Én azért szégyellném magam a CÉG helyében, hogy ilyen "silány" szerverem van. Vagy talán nem is szerver a gond ?

Szerk;Posta S.