Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. január 2., szombat

15 éve halt meg Zámbó Jimmy

2001. január 2.án  azon a 15 évvel ezelőtti tragikus hajnalon Jimmy éppen utószilveszterezett felesége és a család barátja, Hulé Éva társaságában. Az éjszaka folyamán persze mindannyian felhörpintettek néhány pohár italt, így Jimmy is iszogatott. Január második napjának hajnalán aztán megszólalt a szomszéd kakasa, ami miatt Jimmy elővette otthon tatrott berettáját és kétszer kilőtt az ablakon. Majd kiürítette a tárat és viccelődve feleségére fogta a fegyvert. 
Az asszony ettől megijedt, ezért Jimmy azzal próbálta megnyugtatni, hogy saját halántékához tartotta a pisztolyt és meghúzta a ravaszt. Ez pedig végzetes hiba volt, mert a fegyver csövében maradt még egy golyó.
 A 42 évesen elhunyt Jimmy tragikus halála azóta is foglalkoztatja a rajongókat. Sokáig repkedtek furábbnál furább pletykák, melyek szárnyalását az is segítette, hogy a sztár özvegye nem nyilatkozott évekig arról, hogy pontosan mi és hogyan is történt azon a bizonyos januári hajnalon.

 A tragikus utószilveszteri bulin résztvevő Hulé Éva csak tovább erősítette a különféle összeesküvés-elméletek terjedését, hiszen sokszor utalt rá, sőt később egészen konkrétan kijelentette, hogy a fegyver nem pont úgy dördült el, ahogyan azt korábban tudni lehetett. 
Hulé Éva végül 2014 áprilisában elhunyt. Testvére Zámbó Árpád szerint azonban nem érdemes a pletykákkal foglalkozni, Imre halála ugyanis így is-úgy is az volt, aminek elsőre tűnik: egy fatális tévedés következménye.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.