Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. január 15., péntek

Az "igazmondó" Farkas Flórián...

 Ki látta Farkas Flórián diplomáját ?

Farkas Flórián diplomáinak és érettségijének az mno.hu próbált utánajárni. Azt találták, hogy ezen a néven két szakdolgozatot adtak le: az egyiket 2005-ben a jogi karon, a másikat 2003-ban a társadalomtudományi karon. 
A jogi karon leadott szakdolgozat témája a mentelmi jog, a társadalomtudományi szakon leadottnak az uniós csatlakozás hatásai a magyarországi cigányság életkörülményeire.
Nagyon beszédes lett volna ugyan, ha a fideszes politikus írt volna a mentelmi jogról, de azóta kiderült, hogy azt nem ő, hanem névrokona, Dr. Farkas Flórián, vidéki ügyvéd írta és adta le.
Így minden bizonnyal a másik szakdolgozat lehet az övé. Annyi szépséghibája van a dolognak, hogy a parlement.hu-n elérhető (az adatokra kattintva !-a szerk.) saját önéletrajzában az szerepel, hogy ő a szakdolgozatát ELTE jogi karán szerezte, és nem a társadalomtudományi karán. 
A jogi kar adatai alapján a kar és a szak is egyezett a politikus által megadott adatokkal. Tehát, vagy fogalma sincs, hogy hol szerezte a diplomát, mert már arra sem emlékszik hová adta be szakdolgozatát, hová járt egyetemre, vagy valaki más írta az önéletrajzát, aki összekeverte őt az ügyvéddel, vagy bármi, amit el sem tudunk képzelni.

Az érettségijéről még nem is beszéltünk: az MNO talált egy 2003-as cikket, amiben az szerepelt, hogy 5 képviselőnek nincs érettségije, és ide sorolták Farkas Flóriánt is, mivel életrajzából hiányoztak az adatok.
A lap hiába kereste Farkast, nem reagált, ami azért is furcsa, mivel elvileg épp abban az évben diplomázott, tehát nem lett volna nagy erőfeszítés tisztázni ezt a kérdést.

 Frissítés !

Itt olvasható  a "helyreigazítás", vagy minek is nevezhető ? Ismert a mondás,"legjobb védekezés a támadás ?"
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.