Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. január 17., vasárnap

Szép "Újvilág" jöhet ?

Ha az Országgyűlés megszavazza az alaptörvény legújabb módosítását, és a kormány saját hatáskörében terrorveszélyt hirdethet, betilthatják a postát, kikapcsolhatják a telefonokat, elhallgattathatják a rádiókat és televíziókat, tehát Bokros Lajos szerint készül a nyílt diktatúra. 
Ezért mindenkit tiltakozásra szólít fel.

A kormány egyetlen mozdulattal, parlamenti hozzájárulás nélkül egyszerűen lekapcsolhatja az egész internetet. Nincs e-mail, nincs Facebook, nincs semmi. Többek között ez vár ránk, ha az Országgyűlés megszavazza az alaptörvény legújabb módosítását – állítja Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom elnöke.
 Ilyen esetben behatolhatnak az otthonokba, azokat átkutathatják, és már egy egyszerű gyanú alapján letartóztathatnak bárkit – figyelmeztet Bokros. És mindjárt hozzáteszi: de ki nem „gyanús"? Ha az Országgyűlés kétharmaddal elfogadja a javaslatot, akkor mindehhez elegendő annyi, hogy a kormány kijelentse,terrorveszély" van.
Onnantól pedig bármikor bevezethetik ezeket az intézkedéseket – hangsúlyozza –, és még egy sor mást, amelyek alapvető és alkotmányos szabadságjogokat korlátoznak parlamenti felhatalmazás nélkül, egyszerű „bemondásra". Hozzátette: és hol nincs ma terrorveszély?...a teljes írás itt
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.