Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. január 21., csütörtök

"Szóváltás alakult ki a közöttük"...

...mármint a tanárnő (!) és a "fiatal" között ! 
Egy szúcsi fiú  fellökte tanárnőjét,olvasható a rendőrség honlapján !

Az esetet 2016. január 20-án a délelőtti órákban jelezték egy egercsehi oktatási intézményből, hogy egy ott tanuló diák az előző napon (feltételezhető a tanári kar egy napig gondolkozott, hogy mit is tegyen, hiszen tudván hogy úgyis teljesen felesleges a jelentés, mivel következménye úgysem lesz-mármint a "fiatal" felé, mivel csak "gyerekcsíny" lesz a vége... a szerk.) bántalmazott egy tanárnőt.
A helyszínen kiderült, hogy a 14 éves szúcsi fiú magatartását szóvá tette tanára, emiatt szóváltás alakult ki közöttük, majd a diák meglökte a pedagógust, aki ettől a földre esett.

Az egyenruhások előállították a fiatalt az Egri Rendőrkapitányságra, ahol ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás, melyet a nyomozó hatóság gyorsított eljárásban, bíróság elé állítás keretében folytat le.
A gyanúsított kihallgatásakor elismerte a terhére rótt cselekmény elkövetését.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.