Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. január 22., péntek

Valótlant állított az AAA autó !

15 millió forintra büntette az AAA Autót a Gazdasági Versenyhivatal tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt a céget. 

A hivatal szerint megalapozatlanul használta az AAA Autó a "Magyarországon és Közép-Kelet Európában a legnagyobb használtautó-kereskedés, amelynél az érdeklődő egy helyen a legtöbb autó közül választhat" állítást, mert ez nem igaz. 
(Tehát a HIVATAL azt mondja,hogy ez nem igaz, vagyis a CÉG hazudott. Itt álljunk meg egy pillanatra és nézzünk körbe az országban ! Van olyan cég, vállalkozás, vagy -csendesen jegyezném meg- esetleg politikus aki igazat mondana ? 
-Nem állítom hogy mindig, mert hiszen néha éjszaka pihenni is kell...Most gyorsan próbáltam keresni olyan híreket, amik igazak volnának, sajnos arra több időt kéne szánni...de azért mégis találtam egyet itt ! )
A hivatal szerint a kereskedő megtévesztette a fogyasztókat azzal is, hogy azt állította, a hétnapos cserejogot általánosan, valamennyi autó esetében biztosítja, mert ez így nem volt igaz, ugyanis  a cserének számos más feltétele is volt.-olvasható a faktor.hu oldalán.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.