Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. február 12., péntek

Kedvesuram ...


Döbbenetes hangfelvételt tett közzé egy szombathelyi férfi, aki azt rögzítette, ahogy valaki megpróbálja őt átverni egy kamu nyereménnyel a "Telenor-Szerencsejáték Zrt." nevében. 

A "gyönyörű" (dikk má...) kiejtéssel beszélő telefonáló az ismert nyereményjátékok szófordulatait használva azt próbálja beadni a hívott félnek, hogy megnyert 125.000 forintot, de ehhez fizetnie kellene...


Youtube forrás
A Papp Tamás álnéven bemutatkozó férfi először a bankkártya adatokat próbálja meg kihúzni áldozatából, majd amikor ez nem jön össze, akkor arra próbálja meg rávenni, hogy fizessen be "postai tranzakciós díjat", mert a nyereményét így tudja majd postán megkapni. 
A beszélgetést rögzítő K. Róbert hamar rájön a turpisságra, és el is árulja a telefonálónak, hogy a felvételt be fogja vinni a rendőrségre, mire az eléggé ideges lesz, és mocskos módon kezdi szidalmazni. A felvétel meghallgatását éppen ezért csak nagykorú olvasóinknak ajánljuk!
 Az átverés már az első mondatok után nyilvánvalóvá válik, de gondoljunk bele abba, hogy hányan lehetnek olyanok az országban, akiket esetleg még így is meg lehet vezetni.
Vigyázzunk, hogy kinek adjuk ki adatainkat, így mi is csak kellő körültekintésre tudjuk felszólítani az olvasóinkat !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.