Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. február 10., szerda

Miért is nem csodálkozom ?

Zártkörű beszélgetésen magyarázta Rogán Antal miniszter, miért lesz jó a turizmus újfajta állami irányítása. 
Rogán Antal, Orbán Viktor kabinetfőnöke a miniszterelnök “saját lábon álló”, turizmust tanuló lánya és Andy Vajna filmügyi kormánybiztos jelenlétében tájékoztatta „a fontos piaci szereplőket” a kormány turizmussal kapcsolatos elképzeléseiről – írja a hvg.hu.
Az egyik szervező ezt azzal magyarázta: 
 Orbán Ráhelt mint külföldön tanuló fiatalt hívták meg, a nemrég TV2-t is megvásárló Vajna pedig olyan fontos az országimázsnak, hogy “húsz kellene belőle”. Szakmai szervezetek közül sokan nem is hallottak az eseményről.
A miniszterelnök kabinetfőnöke szerint a kiszivárgott átalakítás kapcsán az előterjesztésük remek voltát igazolja, hogy a lapok csak abba tudtak belekötni, miért az állam akarja szervezni a Szigetet.
A szakmai összejövetelen ott volt a Sziget és a Volt Fesztivál egyik vezetője, Lobenwein Norbert is, aki optimista az ott hallottak után.
Az összejövetelt tudomása szerint Káel Csaba, Zsidai Roy, Hegedűs Attila és Bienerth Gusztáv (jól hangzó "magyar" nevű emberek ) szervezte, ők hívták meg a szakma részéről mindazokat, akik jelen voltak az eseményen „elsősorban a vendéglátásban, szállodaiparban, fesztiválszervezésben, turisztikában járatos szakembereket”
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.