Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 17., csütörtök

A felvidéken sem jobb a helyzet !

 Egy garamszentkereszti (Žiar nad Hronom) kocsmában március 15-én brutális jelenet játszódott le, és a vendéglátóhely vezetése úgy döntött, nyilvánosságra hozza a biztonsági kamera felvételét, hogy mindenki okulhasson belőle.
"Gondolkoztunk rajta, hogy nyilvánosságra hozzuk-e a felvételt, de végül úgy döntöttünk, hogy városunk minden polgárának tudnia kell, kikkel él együtt ezen a településen" - írja a felvidéki  kocsma üzemeltetője a Facebookon. 
(Na és kik is voltak a balhés támadók ? Ha valaki a videó alapján nem jönne rá, elmondjuk ugyanazok akiket itthon "rejtett tartalékoknak" neveznek vezetőink ! 
Mert nekik, ez a valódi "Játék Határok nélkül"-a szerk.)


A konfliktus úgy indult, hogy az egyik balhézó meglehetősen vulgáris módon a pincérnőt kezdte gyalázni, majd a nő védelmére kelt két barátja - mindketten törzsvendégek.  Az agresszor egyszer csak ütni kezdte a nála jóval gyengébb testfelépítésű srácot, majd a verekedéshez csatlakozott a balhés férfi két társa is. 
A többi történés már látszik a videón (a lényeg 3:15-től) - mindkét törzsvendég a kórházban végezte.
 "Ez nem egy kocsmai incidens volt. 8-9 órás műszak után törzsvendégünk bejön kedvenc kocsmájába, hogy megigyon egy sört, majd érkezik egy agresszív horda, aki nem fogyaszt, csak szándékosan provokál, hogy verhessen, ölhessen... Hol élünk? Rugdalni egy földön fekvő srác fejét, aki már védekezni sem tud, nem hogy támadni?" - indokolja a felvétel publikálását a söröző.

"A rendőrök nagyon rendesek voltak, gyorsan megtalálták az agresszorokat, és előállították őket a rendőrségen. Az már más téma, hogy a kihallgatás után mindhárman otthon aludtak... A mentősök hozzáállásáról inkább nem mondunk semmit" - kommentálta a kocsma vezetése a történéseket.
"Holnap mindhárom agresszor képét kiaggatjuk a sörözőben, és aláírjuk, hogy kocsmánkban tilos a kutyák sétáltatása!" - írják a facebookon.
Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. A megoldás: már megtalálták, nem végezték be sajnos. itt az eredménye..

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.