Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 1., kedd

Amiről az Európai média hallgat !

Roma asszonyok (nevezzük őket magyarul cigánynak) petárdákat sütöttek el Párizs metrórendszerében, hogy a tömeg pánikba essen, azt gondolván, hogy egy újabb, az Iszlám Állam által elkövetett borzalmas tömegmészárlás van kibontakozóban - számol be róla a brit Express

  "Párizsnak nagy gondja van a roma bűnbandákkal" - az Express eredeti képaláírása  (kép/express.co.uk)

Az aljas művelet után kialakult zűrzavarban aztán körbejártak és egyszerűen kirabolták a turistákat. Kizsebeléssel szabadították meg őket értékeiktől, miközben azok - életüket mentendő - menekülőre fogták. 
"Négy fiatal cigány nőt - melyek mindegyike Párizs hírhedt cigány közösségéből való - azóta a francia rendőrség letartóztatott. A portál szerint romániai bandák állnak a háttérben.
Szemtanúk leírták, hogy a visszataszító incidens hogyan bontakozott ki a Tuileries nevű metróállomáson, ami igen népszerű a turisták körében, mivel ez szolgálja ki a világhírű Louvre Múzeum közlekedését. 
A cigánybanda feltételezhetően egy petárdasorozatot indított el délelőtt fél 12 környékén, ami a metróállomáshoz tartozó zárt terekben a puskaropogáshoz rémisztően hasonló hangot hallatott és visszhangzott.  
Két férfi, akit a tett kitervelőjének vélnek, a helyszínről elmenekült, és még szabadlábon vannak."
 Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.