Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 10., csütörtök

Baj van a Híd-dal !

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) keddtől szabálytalanságok gyanúja (Értsd; ellopták a pénzt !) miatt eláll az Országos Roma Önkormányzattal a Híd a munka világába projektről kötött szerződéstől.

 Ezen a hídon bizony nagyon nehéz a "munka világába" átmenni !
 
A minisztérium keddi közleményében azt írta: több szabálytalansági gyanúbejelentést tettek a felzárkózási projekt miatt, amelyek együttesen majdnem az önkormányzatra eső teljes támogatási összeget, több mint 1,6 milliárd forintot érintenek. 
Közölték, a vizsgálatok alapján megállapítható: a projekt során létrehozott foglalkoztatási szövetkezet nem alkalmas arra, hogy ellássa a támogatási szerződésben meghatározott tevékenységet, ezért a minisztérium a folyamatban lévő vizsgálatok és szabálytalansági eljárások lefolytatása mellett eláll a szerződéstől. 
Az elállás jogkövetkezményeként a kedvezményezetteknek vissza kell fizetniük a lehívott támogatási összegeket - tették hozzá.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.