Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 25., péntek

Egy érdekes olvasói levél !

Egy kissé felháborodott tartalmú levelet kaptunk olvasónktól, ahol leírja, hogy mivel találkozott, ahogy Ő fogalmaz "egy helyen." 
Érdekes megállapításai vannak, de egyet kell értenünk vele, mivel mi is többször tapasztaljuk, hogy vannak olyan emberek (?) akik a hatalom árnyékában próbálnak egzisztenciát szerezni maguknak. Ennek érdekében mindent el követnek, ha kell még saját elveiket is feladják és nekilátnak politizálni, próbálják kiszolgálni azt, akitől egy valamicske kis hatalmat remélnek !
És A levél:
"Sziasztok!
Sokan eltűnődnek eltöltenek pár percet manapság -ez alól én sem vagyok kivétel- a nagy testvér oldalán, és bizony rádöbbentem, hogy nem csak nemzetközileg vannak megkötések, és véleménykorlátozások! 
Mára ahogy én nézem már nem kell messzire mennünk hogy megmondják mit csináljunk, vagy épp mit gondoljunk, mit ne, vagy mit hogy véleményezzünk vagy mit ne... 
Kikerekedett a szemem mikor azt olvastam egy helyen, hogy bizonyos internetes megosztott tartalmakért a posztoló "nem kér" hozzászólást, illetve véleményt ha mégis "odakerülne" azt törli az adminisztrátor, (aki a posztoló) sőt ha ez többször történik akkor a regisztrációt is ! Ez igen !
 
Tudom: Ez az oldal nem úgy működik hogy, kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen!
De bizony van ahol így :)
Bölcselkedésképp, még egy dolog eszembe jutott, ha az emberek ezt elfogadják akkor lehet csinálni, csak "így tovább" ! Van még rá két év ! De aztán nehogy a vége az legyen, ahogy az örökzöld sláger mondja, (Dolly Roll - ) Hirtelen elpattan(t) egy húr...F-Gab."
Köszönjük a levelet.
Barta P.

1 megjegyzés:

 1. Hali F-Gab.
  Látom te is ahhoz a "kerti csoporthoz" tartozol akinek az adminja rühelli ha a tagoknak más a véleménye mint neki!
  Mert nála csak az aktuális hatalommal párhuzamos vélemények maradhatnak fenn!
  Nem emlékeztet ez valamire? Mintha az "átkosban" már lett volna hasonló tendencia ? De ne is törődj vele, mert annak is vége lett mint a botnak! :)
  Remélem itt nem törlik a kommentemet :)

  VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.