Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 7., hétfő

Indul a ...na nem a Bakterház !

Hanem a szupertraffipax rendszer ! (Mivel a Nemzeti Bankunk vezetője számolatlanul költi a milliárdokat, valahonnan csak fel kell tölteni a kasszát !)

 Már méri a gyorshajtók sebességét, fotózza a tiloson áthajtókat és egy sor más szabálysértés elkövetőit a Véda intelligens közúti kamerahálózat 365 fix telepítésű készüléke, de ezek felvételei alapján még nem bírságolnak, a nol.hu szerint.
Csakhogy heteken belül változhat a helyzet. Az ORFK egyelőre annyit mond: két héttel a bírságolás kezdete előtt figyelmeztetik az autósokat. Remélhetőleg !
A Véda (indiai eredetű női név, jelentése: bölcsesség, tudás, ismeret) alkalmas forgalomszámlálásra, sebességmérésre, a tiloson áthajtás és a záróvonal átlépésének rögzítésére, valamint képes ellenőrizni, hogy az autóban ülők használ­ják-e a biztonsági övet. Automatikusan figyeli, hogy a látóterében áthaladó autókra kötöttek-e felelősségbiztosítást, befizették-e az adót azokra, nem körözik-e a járművet. 
Tehát mindenre, amiből egy kis pénzt lehet behajtani !
A kamerarendszer beindulása létfontosságú a rendőrség számára. (Ez az egy hihető is !-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.