Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 25., péntek

Meleg is, meg roma is...meg esküvő ! Mi jöhet még ?

 Úgy látszik ez a nap a "homárokról" szól...
A Budapest Pride meleg esküvőt szervezett a fővárosi Deák térre csütörtök este. A flashmobbal arra szerették volna felhívni a figyelmet, hogy Magyarországon egy LMBTQ  ember nem házasodhat össze azonos nemű szerelmével.

 hvg.hu forrás
 
És ezt természetesen az egyik legnagyobb Keresztény ünnep előtt Nagycsütörtökön kell lebonyolítani ! Mert gondolom az időzítés persze merő véletlen ?
Az akciót egy templom előtt tartották, ami egyértelmű jele annak, hogy a vallási szimbolizmus iránt érzett düh és nem a vélelmezett jogfosztottság vezette őket a Keresztény Szentség megsértésére. 
Szerintem, ha a jogegyenlőség hiánya lett volna a probléma, nem egy templom, hanem az Alkotmánybíróság épülete elé vonultak volna !
Szerk;Posta S.

2 megjegyzés:

  1. Akkor mosmár nem sértődhetmeg a fakabát ha aszongyuk neki hog buzi rendőr?

    VálaszTörlés
  2. A meleglobbi sajnos csak egy gyújtózsinór, és mivel ennek nem állt ellen a társadalom, minden más szexuális perverzitás is előbb-utóbb végig fog söpörni a világon. (Szadizmus,mazochizmus,bestiofilia,frottőrizmus...stb, most ezekjutottak hirtelen eszembe ! )
    Minden, amit eddig titokban tett az ember, feljön napvilágra és mindennek létjogosultságot kér, és a társadalom többsége meg is adja nekik, mert ha a melegházasságot engedélyezték ( Amerikában), mire hivatkozva lehet nemet mondani mások nemi identitászavarára?

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.