Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 9., szerda

Migrációs válsághelyzetet hirdetett a kormány !


Pintér Sándor belügyminiszter közölte, hogy a környező országokban bejelentett határzárak miatt Magyarországon migrációs válsághelyzetet hirdettek ki -írja az origó
(Ez a lakosságot gyakorlatilag nem érinti csak a fegyveres erőket: katonaság, rendőrség, ...)

Több ország is rendkívüli intézkedéseket vezetett be a határainál, Szlovénia, Horvátország és Szerbia is csak érvényes útlevéllel és vízummal enged be bárkit a területére. 
Azt nem tudni, hogy ez milyen reakciókat vált ki a migránsokban, akik az országok területén már bent vannak, ezért hirdették ki az egész ország területére a migrációs válsághelyzetet - indokolt a miniszter.
(Hogy ez miért  válsághelyzet, azt nem tudni, mivel az a természetes, ha egy ország csak érvényes okmányokkal rendelkezőket enged be a területére. Talán eddig volt válsághelyzet, míg okmányok nélkül, hordák módjára ismeretlenek özönlötték el Európát és egyes politikai vezetők ezt  ezt hagyták, sőt kifejezetten támogatták !-a szerk.)

A román határzárat egyelőre nem kezdik el építeni, de felkészülnek arra a lehetőségre, hogy ha onnan is menekültek érkeznének, akkor ott is a leghamarabb elkezdhessék az építkezést. Odaviszik a kerítéselemeket, megtisztítják a területet, így ha szükséges, tíz napon belül elkészülhet ott is a kerítés.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.