Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 4., péntek

Petőfi után, szabadon...

" Száz stadiont, ezeret! Csináljatok, csináljatok! "


Egyes hírforrások szerint valótlan adatokat közölnek a klubok az NB1-es nézőszámokkal kapcsolatban.
 Még azok az egyébként roppant alacsony hivatalos nézőszámok sem fedik a valóságot, amit az MLSZ kiad a fordulók után. Talán az egyetlen hírforrás, ami -de csak megközelítőleg- talán hiteles adatokat szolgáltat. 
Korábban a fradisták számolták meg a szurkolókat egy bajnoki meccsen, hogy kiderüljön, legalább kétszer annyi nézőt írt hivatalosként az FTC, mint ahányan valóban kint voltak az MTK elleni örökrangadón, most pedig a 444.hu vette a nyakába az országot, hogy megszámolja, valójában hányan járnak NB I-es meccsekre Magyarországon.
A lap munkatársai a 22. fordulóban nézték végig a Paks-Vasas, a Felcsút-Videoton, az MTK-Békéscsaba, a Kispest-Ferencváros, az Újpest-Debrecen és a Haladás-DVTK mérkőzéseket, végigfotózták a szektorokat, és egyszerűen megszámolták, mennyi volt jelen a hivatalosan kiadott – egyébként nevetségesen alacsony – 13 332 nézőből a magyar stadionokban.
A kísérlet eredményeként kiderült, hogy a hivatalosan kiadott nézőszámnak csak a kétharmada igaz, a 13 000 néző helyett a 444 tudósítói csak 9300 szurkolót számoltak össze a mérkőzéseken.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.