Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 22., kedd

Szándékos balesetet provokálnak ?

Elképesztő esetek kerültek nyilvánosságra ! A betolakodó migránsok úgy akarnak az autóvezetőktől pénzt kicsikarni, hogy az autó motorház tetejére ugranak, mintha elütötték volna őket. 
Különös esetek foglalkoztatják a klagenfurti autósokat és rendőröket. Három olyan eset is történt a közelmúltban, amikor a belvárosban lassan haladó autók elé vetik magukat "délies típusú" emberek. Számol be róla a Kurier című osztrák napilap, amely nem használja a migráns kifejezést, helyette délies országból származókról ír.

 Foto/kurir
"A belvárosban haladtam, két-három kilométeres sebességgel gurultam, amikor hirtelen a motorháztetőmön termett egy ember, majd leesett a földre, a csípőjét fájlalva fájdalomdíjat akart" – számolt be a lapnak egy klagenfurti autós.  
Több ilyen eljátszott és megjátszott elütés esetében is vizsgálódik a rendőrség. Felhívták a klagenfurti autósok figyelmét, ha hasonló esettel találkoznak, semmiképpen ne fizessenek fájdalom díjat, azonnal értesítsék a rendőrséget,s akkor se hagyják el a rendőrautó kiérkezéséig a helyszínt, ha egyértelműen látszik, hogy semmi baja sincs a balesetet szándékosan kiprovokáló férfiaknak,-olvasható az autószektor honlapján.
(A történet nagyon ismerős mivel-érdekes módon- hasonló eset történt velem is, úgy hat-nyolc évvel ezelőtt Debrecenben a Kishegyesi út, István út, kereszteződésénél a Tescó előtt, pedig akkor még az iszlám honfoglalók sehol nem voltak, csak egy másik "népcsoport" az un. "rejtett tartalékok" voltak jelen. 
 A Tescó felől a kijelölt gyalogátkelő helynél a járdán várakozott egy "kiscsalád"-vagy tízen- pedig a lámpa zöld volt nekik. Én az egyenesen haladó sávban álltam, mikor a gyalogos zöld elkezdett villogni. Szokás szerint, sebességváltó, kapcsolás egyesbe, majd lassú indulás, ekkor a járdáról mint a puskagolyó az egyik 15-16 éves "barna" elkezdett rohanni.  Hirtelen reflexből a fékre léptem, megálltam. Mikor az autó élé ért, ráhasalt a motorházra és visítani kezdett, mint a fába szorult féreg és az útra vetette magát !
Ahogy ezt meglátta a járdán várakozó "kiscsalád" ordítozva rohantak az úttesten fekvő "segítségére" majd felém üvöltöttek, hogy elgázoltam és fizessem ki a ruhát amely elszakadt, mert ugye sérülésről nem lehetett szó ! 
Óriási szerencsémre a mellettem lévő sávban álló autó vezetője aki látta az esetet egy szabadnapos rendőr volt, aki azonnal hívta mobilon a járőrkocsit. Ahogy ez elhangzott a földön fekvő felugrott és mint a nyúl elrohant a Tesco parkolója felé és eltűnt. 
A népes család is két percen belül úgy szétszéledt, mintha ott sem lettek volna, hiába szólította fel őket a rendőr, hogy maradjanak. A kiérkező járőrök végül engem igazoltattak, mondván ha esetleg később mégis valami probléma merülne fel,elérhessenek. 
Úgy látszik ez a megmozdulás, egy "nemzetközi etnikai trükk " !)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.