Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 21., hétfő

Változtat a Facabook...

Sokszor felvetődött már olyan kérdés, hogy vajon miért nem lehet a mobilos Facebook alkalmazásból is olyan jó minőségű fotókat feltenni a közösségi oldalra, mint amilyenre PC-s böngészőből van lehetőség. Nos, ez mindez, idáig szándékos “butítás” volt az alkalmazásban, hogy a mobilnetes adatcsomagját ne fogyassza le senki a nagy képek feltöltögetésével.

 Míg a böngészőből feltölthető képek maximális mérete 2048×1152 képpont, mobilról legfeljebb 960×540-es felbontású fotókat engedett fel a rendszer, ha egy kép ennél nagyobb volt, azt automatikusan a megfelelő arányban átméretezte. Most viszont a Facebook fejlesztői úgy látták, hogy az átlagos mobilos adatkeretek és az elérhető mobilnetes sávszélesség egyaránt olyanra nőtt, hogy feloldható ez a szigorú szabály.
 A napokban kezdik teríteni az androidos Facebook app legújabb változatát, amelyben csupán be kell mennünk a beállítások menübe, majd az Általános (General) fül alatt a HD fotók feltöltése (Upload HD Photos) menüpont kapcsolóját kell átállítani bekapcsolt állapotra.

 http://24.p3k.hu/app/uploads/2016/03/facebook-hd-foto-02.jpg
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.