Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. április 21., csütörtök

A "rasszista" kuka támadása

Szokatlan mentési akcióra hívta egy tiszavasvári kisboltos a rendőröket, mentősöket és a tűzoltókat – írja a Vasvári Hírmondó


Különös látvány fogadta április 19-én a kiérkező egyenruhásokat: a büdi településrészen található zöld kukásedényből mindössze két szürke bokazoknis láb meredezett az ég felé ! 
A kukába szorult M. Tibor tiszavasvári lakos pedig egyre csak azt kiabálta: “Jájjj Istenem, meghálok, meghálok, segíccség!” Némi küzdelem után sikeresen kiszabadították a fogságba esett kukázót. 
/Arról természetesen nem szól a fáma, hogy melyik etnikumhoz tartozott a  "szerencsétlen áldozat ", de ez már a környéken szinte természetes. 
Megjegyzendő, hogy  ez nem kuka volt, hanem ruhagyűjtő, ahová használt, de még hordható ruhákat lehet dobálni, amelyet karitatív szervezetek kiosztanak a rászorulók között. Már ha "egyesek" ki nem rámolják a gyűjtőt, mint ahogy itt is próbálta ez a  "rejtett erőforrás"-a szerk./
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.